Матусівська громада
Черкаська область, Звенигородський район

Новини

Дата: від до Скинути

«В ЄДНОСТІ  НАША СИЛА!»

«В ЄДНОСТІ НАША СИЛА!»

      Під таким гаслом саме 16 лютого, в День єднання, в Матусівській громаді відбувся благодійний захід до якого долучилися жителі громади, фермерські господарства, батьки, учні, колективи  освітніх закладів громади, працівники культури, сільської ради та старостинського округу. Під час благодійного ярмарку всі бажаючі могли придбати різноманітні, із любов’ю виготовлені, смаколики, які вражали різноманітністю: торти, тістечка, пироги, печиво, різноманітні десерти. За доступними цінами також реалізувалася продукція фермерських господарств: сири різних видів, мед, олія. Аромат домашньої випічки в поєднанні з гарячими напоями та невимушеною атмосферою подарував всім хороший настрій. Також на ярмарку можна було придбати вироби дітей, які вони зробили власноруч. Всі роботи цікаві та оригінальні, в них поєднано натхнення, уяву, дитяче бачення з яскравими кольорами. Вироби ручної роботи, виготовлені дорослими, додадуть особливого настрою будь-якій оселі та будуть нагадувати, що господарі зробили гарну справу. 

20:30 16.02.2023

Вітаю з Днем єднання! - Андрій Стріхарський

Вітаю з Днем єднання! - Андрій Стріхарський

Рік тому Президент України своїм указом оголосив 16 лютого Днем єднання на тлі повідомлень, що саме у цей день може відбутися повномасштабне вторгнення Росії в Україну.

11:06 16.02.2023

15 лютого - День вшанування учасників бойових дій на території інших держав

15 лютого - День вшанування учасників бойових дій на території інших держав

Сьогодні Україна вшановує мужніх чоловіків та жінок, учасників бойових дій на території інших держав. Один з таких конфліктів, що забрав життя тисяч молодих людей — стала війна в Афганістані. Та війна лишила страшний відбиток у душах і серцях людей, але воїни-афганці, починаючи з 2014 року, уміло застосовували свій досвід у складі сил АТО/ООС: навчали молоде покоління захисників та безпосередньо брали участь в посиленні обороноздатності нашої Держави. Чимало з них і досі вірно виконують дану присягу в рядах сил оборони України. Схиляємо голови у скорботі за українськими воїнами, які віддали своє життя у різні часи нашої непростої історії. Маємо зробити усе, щоб не забути тих, чиї життя забирає війна. Вічна пам’ять і вічна Слава Героям!

15:20 15.02.2023

Державна податкова служба інформує

Державна податкова служба інформує

  Головне управління ДПС у Черкаській області повідомляє, що Законом України від ЗО листопада 2021 року № 1914 «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законодавчих актів України щодо забезпечення збалансованості бюджетних надходжень» для платників податків - фізичних осіб, у яких у власності та/або користуванні (оренді, суборенді, емфітевзисі, постійному користуванні) є земельні ділянки, віднесені до сільськогосподарських угідь, введено поняття мінімального податкового зобов’язання (далі - МПЗ).

09:06 15.02.2023

Програми ЄС LIFE

Програми ЄС LIFE

Програма допомагає країнам перейти до чистої, циркулярної, енергоефективної, кліматично нейтральної та стійкої до зміни клімату економіки задля захисту та покращення якості довкілля.

18:50 13.02.2023

В області запрацював проект з онлайн чатом “Безпечна Черкащина"

В області запрацював проект з онлайн чатом “Безпечна Черкащина"

Таким чином жителі та гості Черкаської області можуть повідомляти про надзвичайну подію чи пригоду не лише дзвінком на номер “102”, а й надсилаючи фото і повідомлення в Telegram. 🔸Повідомлення, які надходитимуть у групу мобільного додатку, буде опрацьовувати черговий оператор служби “102”, так само як і повідомлення телефоном. 🔸Ця платформа створена для оперативного обміну інформацією про пригоди та надзвичайні події, які потребують негайного реагування!

22:46 11.02.2023

Вічна пам'ять Герою...

Вічна пам'ять Герою...

Сьогодні скорботний день для усіх жителів Матусівської громади. Ми попрощалися ще з одним полеглим Героєм – Олександром Масичем. Віддати шану оборонцю прийшли рідні, бойові побратими, друзі та жителі громади. Наш земляк загинув 5 лютого 2023 року, захищаючи Батьківщину,  під час виконання службових обов'язків, внаслідок мінометного обстрілу, біля населеного пункту Красногорівка, Покровського району.

22:24 11.02.2023

Матусівська громада знову у жалобі...

Матусівська громада знову у жалобі...

Війна забирає найцінніше - наше майбутнє, молодий цвіт української нації, залишаючи окутані болем і втратою батьківські серця та сумні родини… Вся Матусівська громада знову в жалобі. 5 лютого 2023 року, під час виконання службових обов'язків, внаслідок мінометного обстрілу, біля населеного пункту Красногорівка, Покровського району, загинув наш земляк Масич Олександр Валентинович 1986 р. н. Точний час повернення   солдата додому та дату і час для зустрічі живим коридором  повідомимо пізніше, за інформацією комісаріату.

16:17 09.02.2023

Грант 100 000 грн для жінок-підприємиць

Грант 100 000 грн для жінок-підприємиць

100 000 грн на розвиток власної справи та поїздку в Париж отримає переможниця премії «Створено жінками - 2023». Крім грошової допомоги, всі фіналістки отримають консультаційну підтримку і членство у Франко-українській торгово-промисловій палаті.  Подача заявок розпочалась 3 лютого. В конкурсі можуть взяти участь жінки, що продовжують вести підприємницьку діяльність попри війну. 

14:05 09.02.2023

Відбулась сесія

Відбулась сесія

    02 лютого 2023 року відбулося  чергове  засідання сесії сільської ради VIII скликання.  У роботі сесії взяли участь 20 депутатів із 22 обраних, вони  розглянули ряд важливих питань, які попередньо були обговорені на засіданні постійних комісій, зокрема: 

12:47 03.02.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь