A A A K K K
для людей із порушенням зору
Матусівська громада
Черкаська область, Звенигородський район

Новини

Дата: від до Скинути

13 грудня весь православний світ і я звичайно також відзначає день пам’яті Святого Апостола Андрія Первозванного!  : Андрій Стріхарський

13 грудня весь православний світ і я звичайно також відзначає день пам’яті Святого Апостола Андрія Первозванного!  : Андрій Стріхарський

Для українців цей день є особливим, адже Святий Андрій перебуваючи на схилах Дніпра, проповідував на нашій землі та благословив її! Андрій Первозванний за життя зробив безліч чудес. Апостол вважається святим покровителем України, Шотландії, Румунії, Греції, Сицилії, а також моряків і рибалок. Саме в пам’ять Святого Апостола Андрія Первозванного була в Києві збудована Свято-Андріївська Церква.

14:19 13.12.2022

Шановні мешканці об’єднаної територіальної громади!

Шановні мешканці об’єднаної територіальної громади!

Звертаємо Вашу увагу, що з наближенням похолодання та ушкодженням електромереж почастішали випадки використання населенням, в тому числі і у багатоповерхових житлових будинках, побутових газових балонів із зрідженим газом, які є не лише єдиним джерелом енергії, а й джерелом підвищеної небезпеки.

14:03 12.12.2022

Передали частинку тепла та любові

Передали частинку тепла та любові

Ліга старшокласників Черкащини оголосила акцію «На Святого Миколая, любов’ю зігріті, подарунки надсилають з Черкащини діти». Учнівська молодь Матусівської ТГ  активно долучається до благодійності, тому для дітей Херсонщини, які потребують нашої підтримки, діти та педагоги навчальних закладів громади зібрали посильну допомогу. «Нехай ці з любов’ю зібрані солодощі, книги, канцелярське обладнання, іграшки  передадуть маленьким херсонцям часточку нашої любові та тепла", - говорять старшокласники.

11:35 09.12.2022

З Днем місцевого самоврядування: Андрій Стріхарський

З Днем місцевого самоврядування: Андрій Стріхарський

З нагоди професійного свята – Дня місцевого самоврядування прийміть найщиріші вітання. Відзначення сьогоднішнього свята на державному рівні, свідчить про особливу роль місцевого самоврядування у розбудові демократичної держави, демонструє політичну волю країни до вдосконалення та виведення цієї системи на світовий рівень.

19:38 07.12.2022

7 грудня Україна відзначає День місцевого самоврядування

7 грудня Україна відзначає День місцевого самоврядування

Сьогодні ми відзначаємо свято у найскладніший період в історії незалежної України. Велика  вдячність  депутатам сільської ради, членам виконавчого комітету, працівникам місцевого самоврядування, які демонструють самовідданість у роботі, які щоденно, сумлінно та відповідально працюють на благо всієї громади, піклуючись про її розвиток та процвітання. Служіння громаді – це почесна та відповідальна місія, яку ви виконуєте з гідністю. Особливі слова подяки ветеранам самоврядування, які віддали частину своєї душі в його становлення та розвиток.  Нехай цей урочистий день додасть усім сил і наснаги на добрі справи, впевненості у кращому майбутньому, порозуміння і єдності задля нашої ПЕРЕМОГИ!

18:55 07.12.2022

В День Збройних Сил України вшанували пам'ять загиблих захисників

В День Збройних Сил України вшанували пам'ять загиблих захисників

Представники органів місцевого самоврядування  Матусівської громади разом з усією Україною вшанували  пам’ять Героїв, що загинули, захищаючи суверенітет та територіальну цілісність України. На Алеї Слави посадовці  вшанували пам'ять загиблих земляків  хвилиною мовчання. Вічна слава, честь і шана полеглим захисникам України – справжнім героям сьогодення!

19:48 06.12.2022

З Днем Збройних Сил України: Андрій Стріхарський

З Днем Збройних Сил України: Андрій Стріхарський

  У такий визначний день вітаємо всіх чоловіків, хлопців, жінок, всіх хто стоїть на захисті кордонів нашої Батьківщини, хто носить високе звання захисника України! Вітаю наших Героїв країни, Воїнів світла, Захисників України з Днем Збройних Сил України, дякую вам, що стоїте на сторожі безпеки та повертаєте територіальну цілісність та незалежність української держави. Ми вдячні вам за мужність, стійкість, витривалість, патріотизм. За те, що ви ціною свого здоров’я та власного життя бороните кордони нашої України та захищаєте її інтереси; твердо тримаєте позиції та відбиваєте напади ворогів, захищаєте нас, наших рідних та близьких, нашу рідну Україну, її гідність та недоторканість. Ви робите все можливе та неможливе, щоб ми мали змогу жити в мирній, заможній, вільній і по-справжньому європейській державі. Ви даєте нам надію, що настануть кращі часи для нашої неньки України. Ви сильні, стійкі, сміливі та хоробрі. Впевнений, що саме завдяки вам, мир стане реальністю і надійним явищем на всій території нашої багатостраждальної країни, у кожній оселі, у кожній родині, у кожному серці, ваша служба буде спокійною та мирною, а життя – яскравим і довгим!               Бажаю вірно та гордо стояти на сторожі спокою та блага країни, сміливо та легко відображати всі натиски з боку супротивника, усувати будь-які проблеми та перешкоди на горизонті, зберігати спокій та оптимізм душі, щастя та доброту в серці. Хай Господь єднає Україну в мирі та злагоді, а ангели оберігають вас від небезпеки. Повертайтеся додому живими і неушкодженими, рідні і вся Україна чекає вас з Перемогою! Хай береже Вас Господь!

19:46 06.12.2022

Слава Збройним Силам України!

Слава Збройним Силам України!

День Збройних сил України — це свято на честь тих, хто нині захищає територію нашої країни, забезпечує обороноспроможність Української держави. Це свято хоробрих військовослужбовців, завдяки незламному духу та звитязі яких, ми можемо почуватися у безпеці. Сьогодні на долю військовослужбовців Збройних сил України – нащадків славних українських вояків – випало важке випробування війною. Й наші воїни щодня гідно складають цей іспит на мужність і любов до України. Український воїн – надійний захисник, відданий патріот і людина, для якої честь, свобода і незалежність далеко не порожній звук. У цей день ми схиляємо голови перед пам’яттю Героїв, які віддали своє життя за мирне майбутнє України. Вони загинули за те, щоб ми мали змогу жити вільними людьми. Висловлюємо вдячність та шану матерям і батькам, які виховали у своїх синів та дочок надзвичайно сильне відчуття патріотизму та безмежної відданості Батьківщині. Бажаємо нашим військовослужбовцям віри у перемогу, міцного здоров’я, військової вдачі, а їхнім сім’ям – Героїв, які завжди повертаються додому!

14:40 06.12.2022

Уклінна вдячність вам, волонтери

Уклінна вдячність вам, волонтери

 З нагоди Дня волонтера в Матусівській сільській раді відбулась зустріч працівників місцевого самоврядування з представниками спілки волонтерів Шполянщини. Серед присутніх були Галина Лоцман, Лілія Усик та Надія Коваль. Голова Матусівської ТГ Леся Шаповал вручила волонтерам подяки та висловила слова вдячності за добро, за людяність, безкорисну працю.

19:17 05.12.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь