Матусівська громада
Черкаська область, Звенигородський район

Новини

Дата: від до Скинути

Нарада з директорами освітніх закладів

Нарада з директорами освітніх закладів

  На минулому тижні за участю сільського голови Лесі Шаповал відбулася виробнича зустріч з директорами та педагогічними працівниками освітніх закладів громади. Під час зустрічі розглянули питання  фінансування освітніх закладів у 2023 році, порядок ведення обліку дітей дошкільного віку, шкільного віку та учнів; також обговорили роботу закладів освіти в період опалювального  сезону, порядок атестації педагогічних працівників та окреслели основні завдання на другий семестр навчального року.

10:51 16.01.2023

Доступні ліки

Доступні ліки

За програмою “Доступні ліки” пацієнти з хронічними захворюваннями можуть

12:22 10.01.2023

Допомога від Товариства Червоного Хреста України

Допомога від Товариства Червоного Хреста України

Напередодні різдвяних свят сім'ї внутрішньо переміщених осіб, які з 24.02. 2022 року зареєстровані на території Матусівської громади,  отримали допомогу від Звенигородської районної організації Товариства Червоного Хреста України. Продуктові набори в кількості 15 штук та гігієнічні набори - 5 штук розподілені між новоприбулими ВПО та внутрішньо переміщеними сім'ями, в яких є діти. 

12:38 06.01.2023

Підтримка багатодітних родин від А.Стріхарського

Підтримка багатодітних родин від А.Стріхарського

Багатодітні сім’ї Матусівської ТГ отримали допомогу від народного депутата України  Андрія Стріхарського. Продуктові набори, в яких багато смаколиків для дітей, стали приємним сюрпризом на новорічні свята.

11:36 06.01.2023

Дорога громадо, з Новим 2023 роком!

Дорога громадо, з Новим 2023 роком!

Важкий та трагічний для українців  2022 рік, який приніс війну на нашу землю, руйнування і пожежі у наші домівки, болючі втрати у наші родини, уже завершується.  Цей рік – великого подвигу та безмірної жертовності – спонукав нас переосмислити те, як живемо, чого хочемо і що для нас найцінніше в житті. Для кожного з нас найголовнішими цінностями стали мирне небо над головою, незалежність та свобода нашого незламного народу! Але незважаючи ні на що, ми вистояли! Не втратили віри та мужності! Ми об’єдналися, стали незламними та нездоланними. У новий рік ми входимо із новими сподіваннями – на добрі зміни, на краще життя для всіх українців, для своєї рідної землі. Нехай справдяться наші сподівання, адже все залежить від кожного з нас – від нашої відповідальності, життєвої позиції, щоденної кропіткої праці та віри у Перемогу.

20:38 31.12.2022

“Україна йде до перемоги, про яку мріяли всі наші покоління”

“Україна йде до перемоги, про яку мріяли всі наші покоління”

“Україна йде до перемоги, про яку мріяли всі наші покоління”. Ці слова Президента України Володимира Зеленського, які вчора пролунали на засіданні Верховної Ради України — є розумінням майбутнього нашої країни, нашим стратегічним курсом — рухатись до Перемоги.

20:36 31.12.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь