A A A K K K
для людей із порушенням зору
Матусівська громада
Черкаська область, Звенигородський район

Новини

Дата: від до Скинути

Працювали дружно та завзято!

Працювали дружно та завзято!

За доброю українською традицією прихід весни і тепла – час великої спільної толоки. Тож поки наші незламні ЗСУ чистять українські землі від окупантської нечисті, в Матусівській ТГ всі дружно організувалися   та прибирали територію населених пунктів громади. Працювали дружно та завзято. Роботи вдалося зробити чимало, але на цьому весняна толока у територіальній громаді не закінчується. Такі акції продовжуватимуться й надалі. Адже вони позитивно впливають на санітарний стан території, екологічну культуру місцевих мешканців та є добрим прикладом для підростаючого покоління. Велика вдячність всім, хто долучився.

09:10 24.03.2023

Допомога від Андрія Стріхарського

Допомога від Андрія Стріхарського

На минулому тижні до Матусівської громади надійшли 4 ортопедичні матраци від народного депутата України Андрія Стріхарського. Матраци передано жителям громади, які потребують стороннього догляду. Переймаючись буденними проблемами, ми повинні пам’ятати, що поруч з нами є люди, які потребують допомоги. І добре, що є люди, які   допомагають. Велика вдячність Андрію Стріхарському за добру справу.

10:24 20.03.2023

Надали послуги пенсіонерам

Надали послуги пенсіонерам

16 березня 2023 року головний спеціаліст   відділу обслуговування громадян №9 головного управління Пенсійного фонду України у Черкаській  області Людмила Ільніцька провела виїзний прийом громадян в ЦНАПі Матусівської територіальної  громади та надала послуги 12 особам.

11:37 17.03.2023

Спалювати траву та гілля заборонено!

Спалювати траву та гілля заборонено!

   Із настанням теплої погоди пожежі стають для навколишнього середовища справжнім лихом. Навесні усі активно починають наводити лад у домогосподарствах, спалюючи гілки, суху траву та різний непотріб.  Торішня трава швидко висихає і легко загоряється. Дуже часто вогонь виходить з-під контролю людини. Такі пожежі швидко поширюються, особливо у вітряні дні. Вони завдають шкоду як господарствам так і лісовим насадженням. Слід зазначити, що вогнем знищується не лише сухостій, але й насіння і коріння живих рослин, пошкоджуються нижні частини дерев і кущів, знищуються гнізда птахів та їх молодняк, страждають дикі звірі (зайці, лисиці та інші).

15:29 16.03.2023

14 березня в нашій країні відзначають День українського добровольця

14 березня в нашій країні відзначають День українського добровольця

Дата 14 березня вибрана не випадково. Саме в цей день у 2014 році на тренувальну базу в Нових Петрівцях з Майдану Незалежності вирушили перші 500 бійців-добровольців Самооборони Майдану для формування першого добровольчого батальйону, який вирушив на схід України – на захист нашої держави та її суверенітету.

09:11 14.03.2023

Полтавський Військовий коледж сержантського складу Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут

Полтавський Військовий коледж сержантського складу Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут

Полтавський Військовий коледж сержантського складу Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут здійснює підготовку фахівців за освітньо-професійним ступенем «фаховий молодший бакалавр» для проходження військової служби за контрактом на посадах сержантського та старшинського складу у Збройних Силах України.

14:23 13.03.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь