A A A K K K
для людей із порушенням зору
Матусівська громада
Черкаська область, Звенигородський район

Новини

Дата: від до Скинути

Благоустрій громади

Благоустрій громади

  У зв’язку із погодними умовами значно прискорилися темпи росту трави. Наразі працівники КП «Відродження» займаються її скошуванням, адже - це один з елементів комплексної роботи з благоустрою, який необхідний для збереження охайного і впорядкованого зовнішнього вигляду вулиць нашої громади.  

13:38 24.04.2024

З початку поточного року в Черкаській області зареєстровано три випадки  ботулізму

З початку поточного року в Черкаській області зареєстровано три випадки ботулізму

Звертаємо увагу громадян, що ботулізм є важким захворюванням, яке може привести до тяжких наслідків аж до летального результату. Збудником ботулізму є анаеробна бактерія, яка в умовах відсутності кисню виробляє небезпечний токсин – ботулотоксин (входить до числа найбільш смертельних отрут), вражає нервову систему, що може привести до паралічу дихальних м’язів.

09:34 24.04.2024

В громаді оновлюють дорожню розмітку

В громаді оновлюють дорожню розмітку

На дорогах нашої громади розпочато роботу з оновлення дорожньої розмітки. Роботи проводяться працівниками КП "Відродження" без перекриття руху – фарбу наносять спочатку на одну половину смуги дороги, потім на іншу її частину. Матеріал – спеціальна дорожня фарба зі скляними кульками. Оновлення дорожньої розмітки сприятиме підвищенню безпеки дорожнього руху. 

15:38 23.04.2024

23 квітня 2024 року відбулося засідання атестаційної комісії ІІ рівня при гуманітарно-юридичному відділі Матусівської сільської ради

23 квітня 2024 року відбулося засідання атестаційної комісії ІІ рівня при гуманітарно-юридичному відділі Матусівської сільської ради

Атестація педагогічних працівників у 2024 році проходить згідно з новим документом – Положенням про атестацію педагогічних працівників, затвердженим наказом Міністерства освіти і науки України №805 від 09.09.2022 року.  Сьогодні відбудлось засідання атестаційної комісії, на якому  атестацію ІІ рівня проходила керівник Матусівського ліцею №1 Полтавець Тетяна Володимирівна, як вчитель математики й фінансової грамотності. Члени атестаційної комісії об’єктивно оцінили роботу Тетяни Володимирівни, виокремили напрямки особистісного розвитку, зазначили зростання її професійної майстерності.

14:42 23.04.2024

Взяли участь у акції

Взяли участь у акції

У Матусівській громаді підтримали акцію по висаджуванню 27 дубів, які символізують 24 області, Крим, Київ та Севастополь. Саджанці  вирощені з жолудів, зібраних з тисячолітнього будищанського дуба, в якому, за переказами, малий Тарас ховав свої перші малюнки від пана,  на території громади висадили працівники сільської ради та КП «Відродження». Щиро віримо, що незабаром Шевченкові дуби зазеленіють, а Україна святкуватиме довгоочікуваний мир.

12:10 23.04.2024

Триває набір до штурмової бригади МВС «Лють»

Триває набір до штурмової бригади МВС «Лють»

Кандидатами у лави підрозділу можуть стати як дійсні працівники поліції, так і громадяни серед цивільного населення. Штурмова бригада МВС «Лють»: перетвори свою лють на зброю. Об’єднана штурмова бригада «Лють» – це воєнізований підрозділ поліції нового зразка. Її бійці – вольові й вмотивовані воїни, готові захищати Україну і нищити ворога на всіх фронтах. Її основні завдання — проведення штурмових дій, знешкодження ДРГ і незаконних збройних формувань ворога, аеророзвідка, виявлення позицій та знищення противника.

11:35 22.04.2024

Сьогодні – Міжнародний день вдячності волонтерам

Сьогодні – Міжнародний день вдячності волонтерам

У всьому світі 20 квітня відзначається Міжнародний день вдячності волонтерам. Тим, хто допомагає іншим, не чекаючи нічого натомість. Під час війни поняття «волонтер» для України набуло особливого значення. Тисячі цих людей стали надійним тилом для нашої армії та великою підтримкою для вимушених переселенців.Із нагоди Дня вдячності волонтерам висловлюємо щиру подяку всім волонтерам нашої громади.Незважаючи на виснаження й емоційну втому, наші волонтери продовжують свою роботу! Завдяки їхній нелегкій праці наші військові земляки отримують таку необхідну їм допомогу. Наші волонтери – справжні супергерої та наша гордість!

10:38 20.04.2024

Відбулась сесія

Відбулась сесія

19  квітня 2024 року відбулась 49 сесія Матусівської сільської ради VIII скликання. Серед питань, які були винесені на розгляд депутатів, зокрема  були:  

09:20 20.04.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь