A A A K K K
для людей із порушенням зору
Матусівська громада
Черкаська область, Звенигородський район

Новини

Дата: від до Скинути

"З Днем пожежної охорони! " - Андрій Стріхарський

"З Днем пожежної охорони! " - Андрій Стріхарський

Вітаю всіх причетних із професійним святом – Днем пожежної охорони! Ваша професія – одна з найнебезпечніших і найвідповідальніших. Ви щодня ризикуєте своїм життям і здоров'ям, рятуючи людей від вогню та стихії.

15:08 17.04.2024

З Днем пожежної охорони!

З Днем пожежної охорони!

   Саме завдяки пожежникам і їхньому професіоналізму, самовідданості та мужності щодня врятовано тисячі життів, ліквідовано пожежі на житлових та інфраструктурних об’єктах, які в наш час страждають від вогню ще й через постійні обстріли із боку рф. Низький уклін за вашу нелегку працю, героїзм і відвагу! Бажаємо вам міцного здоров’я, вольових рішень, сміливих вчинків. Хай буде більше спокійних днів у ваших трудових буднях.

09:55 17.04.2024

Запрошуємо на навчання!

Запрошуємо на навчання!

Відділ з питань ветеранської політики управління соціального захисту населення Звенигородської районної державної адміністрації здійснює заходи із соціальної та професійної адаптації особам, які звільняються або звільнені з військової служби з числа ветеранів війни, особам, які мають особливі заслуги перед Батьківщиною, членів сімей таких осіб, членів сімей загиблих (померлих) ветеранів війни, членів сімей загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України та постраждалих учасників Революції Гідності. 

15:41 16.04.2024

Запрошуємо до участі у міжнародних змаганнях “Ігри Нескорених 2025”

Запрошуємо до участі у міжнародних змаганнях “Ігри Нескорених 2025”

Міністерство у справах ветеранів України відповідно до Єдиного календарного плану фізкультурно-оздоровчих, спортивних заходів та спортивних змагань України на 2024 рік здійснює організацію та підготовку національної збірної команди України до участі у міжнародних змаганнях “Ігри Нескорених”, які відбудуться 08-16 лютого 2025 року у м. Ванкувер та м. Вістлер, Канада.

15:36 16.04.2024

 Як убезпечитися від кліщів на природі

 Як убезпечитися від кліщів на природі

 Щороку навесні із настанням тепла і пробудженням рослин активізуються  кліщі. Ці небезпечні для людей і тварин істоти найбільш активні у квітні–червні та серпні–жовтні.

15:35 16.04.2024

Увага! Тренінг для жінок!

Увага! Тренінг для жінок!

Тренінг для жінок: Інтеграція та реалізація в нових умовах 17.04.2024 об 11:00 у ресторанно-готельному комплексі «VODO Грай» м.Шпола

11:02 15.04.2024

Відбулось засідання виконавчого комітету

Відбулось засідання виконавчого комітету

12 квітня 2024 року відбулося засідання виконавчого комітету Матусівської сільської ради.   Присутні заслухали звіт директора КП «Відродження» Усика В.Я. про роботу підприємства за січень, лютий та березень 2024 року. Також члени виконавчого комітету розглянули та підтримали рішення:

16:36 13.04.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь