A A A K K K
для людей із порушенням зору
Матусівська громада
Черкаська область, Звенигородський район

Новини

Дата: від до Скинути

Роботи з благоустрою продовжуються

Роботи з благоустрою продовжуються

  Другий тиждень поспіль проходять роботи з благоустрою території, що прилягає до Свято-Вознесенського храму села Матусів. До прибирання долучаються працівники КП «Відродження» та жителі громади.  Також працівники СФ «Деметра» навели лад на території, що межує із храмом та прилягає до будівель господарства.  

12:38 17.11.2022

Вітаємо з Днем працівників радіо, телебачення та зв’язку України, — Андрій Стріхарський

Вітаємо з Днем працівників радіо, телебачення та зв’язку України, — Андрій Стріхарський

   Щороку 16 листопада своє професійне свято відзначають люди, які забезпечують потреби суспільства в об’єктивній та неупередженій інформації, люди, які утворюють медіапростір, люди різних професій та об’єднує їх всіх радіо, телебачення і зв’язок.        Чому саме цього дня президентським указом було встановлено свято День працівника радіо, телебачення та зв’язку України, тому що 1924 року в Харкові саме 16 листопада вийшла в етер перша передача Українського радіо. З професійним святом всіх, хто відноситься до сфери радіомовлення, телебачення та зв’язку України. Спасибі вам за важливу інформацію та про актуальні події, що ви висвітлюєте, які відбуваються в нашій державі. Окрема подяка за те, що творите якісний україномовний продукт.      Особливо в умовах, в тому числі інформаційної війни та маніпулятивних технологій дуже важливим являється питання інформаційної безпеки. Завданням держави є убезпечення громадян від ворожих інформаційних атак. Упевнений, що високий професіоналізм українських редакцій і мовників є основним чинником розвитку інформаційного простору, а отже – українського суспільства загалом. У цей святковий День вітаю всіх працівників радіо, телебачення і зв’язку! Хочу побажати натхнення й любові, гарного настрою та позитиву, а також всього того, що Ви самі бажаєте слухачам і глядачам! Також нових яскравих проектів і подальшого професійного зростання, хай Вас завжди супроводжують успіх і наснага. Бажаю міцного здоров’я, професійного росту, невичерпної енергії, креативних ідей і високих рейтингів та обов’язково мирного неба над головою! Все буде Україна! 

17:51 16.11.2022

Відбувся виїзний прийом громадян

Відбувся виїзний прийом громадян

У відділі «Центр надання адміністративних послуг Матусівської сільської ради» виїзний прийом громадян провела головний спеціаліст відділу обслуговування громадян №9 головного управління Пенсійного фонду України у Черкаській  області Наталія Бондаренко.    Аналіз питань, з якими звертались громадяни, свідчать, що основна їх частина стосується правильності призначення та перерахунків пенсій, встановлення стажу роботи, надбавок до пенсій дітям війни та інші. Майже всі питання, які порушувались громадянами на виїзному прийомі, вирішувались на місці, кожному, хто звернувся, було приділено максимум уваги та надано вичерпні відповіді.

12:35 15.11.2022

Укрпошта знає, як працювати без світла та комп’ютерів

Укрпошта знає, як працювати без світла та комп’ютерів

У селах та смт банківської інфраструктури немає взагалі, як і немає терміналів для безготівкових карткових розрахунків.  Пенсіонери, та люди, які отримують соціальні виплати, просто не матимуть можливості отримати свої кошти з банківських карток за відсутності світла. Укрпошта гарантовано буде доставляти пенсії та соціальні виплати не зважаючи ні на які перепони.

13:25 11.11.2022

З Днем працівників культури!

З Днем працівників культури!

Шановні працівники культури, майстри народного мистецтва, аматори сцени, які за покликанням серця присвячують своє дозвілля мистецтву, збагачуючи культуру та зберігаючи традиції нашої громади!!!

10:07 09.11.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь