A A A K K K
для людей із порушенням зору
Матусівська громада
Черкаська область, Звенигородський район

Новини

Дата: від до Скинути

Стріхарський розповів як змінилась Черкаська область завдяки програмі "Велике будівництво"

Стріхарський розповів як змінилась Черкаська область завдяки програмі "Велике будівництво"

Цього року в Черкаській області відремонтована значна кількість доріг, що сполучають між собою населені пункти. Окрім доріг, було відновлено та відкрито амбулаторії, реконструйовано спортивні об’єкти, школи та дитячі садочки.

14:33 08.12.2021

Андрій Стріхарський: Для прозорого ринку ритуальних послуг необхідна повна діджиталізація усіх процесів

Андрій Стріхарський: Для прозорого ринку ритуальних послуг необхідна повна діджиталізація усіх процесів

В Україні набирає обертів реформа містобудування. У вересні уряд дав старт роботи Державній інспекції архітектури та містобудування, ліквідувавши тим самим сумнозвісну ДАБІ. Цього рішення давно чекала будівельна галузь і суміжні сфери, пов'язані з нею.

11:52 08.12.2021

В ліцеї №1 – нове накриття над ґанком

В ліцеї №1 – нове накриття над ґанком

За кошти місцевого бюджету над ґанком  Матусівського ліцею №1 побудували нове накриття. Роботи виконав ФОП Збризький С.П. «Дякуємо за  будівництво такого необхідного навісу, - говорить  директор закладу Тетяна Полтавець, – накриття захищатиме східці від руйнування. Разом з тим вхідна частина будівлі освітнього закладу набула більш привабливішого вигляду та можна сховатися від несприятливих погодних умов».

13:04 07.12.2021

Шановні колеги, працівники і ветерани органів місцевого самоврядування, депутати всіх рівнів!

Шановні колеги, працівники і ветерани органів місцевого самоврядування, депутати всіх рівнів!

   Прийміть щирі вітання з професійним святом - Днем місцевого самоврядування!   Це свято об’єднує людей з активною життєвою позицією, лідерів територіальних громад, умілих організаторів, що в наш нелегкий час, не дивлячись на труднощі, переймаються проблемами людей. Висловлюю  вдячність депутатам місцевих рад, працівникам органів місцевого самоврядування, які демонструють професіоналізм та відповідальність. Саме вони, представляючи інтереси громади, забезпечують право кожного бути почутим.

08:51 07.12.2021

Привітали ветеранів органів місцевого самоврядування

Привітали ветеранів органів місцевого самоврядування

   Напередодні Дня місцевого самоврядування  керівники громади  привітали  ветеранів органів місцевого самоврядування з їх професійним святом. Ці люди свого часу працювали на благо народу, доклавши багато зусиль для того, щоб села Матусів та Станіславчик розвивались, розбудовувались та процвітали.

14:00 06.12.2021

Дякуючи ФГ «Кравікс» Матусівська амбулаторія  отримала новий кардіограф

Дякуючи ФГ «Кравікс» Матусівська амбулаторія отримала новий кардіограф

Керівники фермерського господарства «Кравекс» Вікторія та Віктор Кравченки придбали для амбулаторії загальної практики сімейної медицини сучасний багатофункціональний кардіограф вартістю 55000 грн. Завідуючий амбулаторією Валентин Жура зазначив, що завдяки новому кардіографу тепер можна діагностувати та вчасно почати лікування інфарктів, інсультів та інших захворювань серця. «Тому хочу відверто і щиро від імені всього медперсоналу та пацієнтів подякувати Вікторії Миколаївні та Віктору Володимировичу за кардіограф, за увагу і підтримку. Такий апарат може реально врятувати людські життя», – відмітив керівник закладу. 

12:28 06.12.2021

Шановні військовослужбовці, захисники України!

Шановні військовослужбовці, захисники України!

Прийміть щирі вітання з професійним святом – Днем Збройних Сил України! Немає більш благородної місії, ніж захист свого народу, рідної землі. Служба в лавах Української армії для вас не просто професія, це – найвища честь, покликання. Сьогодні  тисячі офіцерів і солдат, серед яких і наші земляки, героїчно захищають свою Батьківщину зі зброєю в руках на Сході країни. На жаль, серед них є й наші односельці, які загинули у боротьбі з ворогом – пам’ять про них назавжди залишиться в серцях жителів нашої громади. Ми висловлюємо щирі співчуття рідним і близьким загиблих героїв і низько схиляємо голови.

09:17 06.12.2021

У Матусівському ліцеї №1 оновили спортзал

У Матусівському ліцеї №1 оновили спортзал

    Закінчився ремонт спортивного залу у Матусівському ліцеї №1. Роботи виконані за кошти Державного фонду регіонального розвитку на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку громади, за сприяння народного депутата Андрія Стріхарського. Відтепер, в холодну пору року під час проведення уроків фізкультури та спортивних гуртків, юні спортсмени матимуть  змогу займатися улюбленими видами спорту у відремонтованому та обладнаному належним чином спорзалі.  Діти будуть покращувати фізичні показники, збільшувати рухову активність та підвищувати рівень спортивної підготовки, адже спорт – це запорука  здоров’я.

11:45 03.12.2021

3 грудня – Міжнародний день людей з обмеженими можливостями

3 грудня – Міжнародний день людей з обмеженими можливостями

   Щороку 3 грудня разом із світовою спільнотою Україна відзначає Міжнародний день людей з обмеженими можливостями. На їхню долю випали нелегкі випробування, однак вони, долаючи труднощі, проявляють виняткову силу духу і непохитну віру в життя.

08:32 03.12.2021

Амбулаторія  у новому приміщенні

Амбулаторія у новому приміщенні

   Матусівська амбулаторія загальної практики сімейної медицини, яка знаходиться в складі Шполянського Центру  первинної медико-санітарної допомоги,   переїхала у нове приміщення. Відтепер медперсонал надає послуги у пристосованих належним чином кабінетах у приміщенні по вулиці Тодося Осьмачки, 28, де просторо, комфортно, світло, тепло. Тут — кабінети приймання, щеплень, маніпуляційні та кімнати для надання інших видів медичної допомоги.  

11:28 02.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь