A A A K K K
для людей із порушенням зору
Матусівська громада
Черкаська область, Звенигородський район

Новини

Дата: від до Скинути

Держава допоможе безробітним розпочати власну справу

Держава допоможе безробітним розпочати власну справу

З 1 січня 2022 року безробітні малозабезпечені зможуть отримати фінансову допомогу для започаткування власного бізнесу. Допомога надаватиметься в рамках нової бюджетної програми сприяння економічній самостійності малозабезпечених сімей, розробленої Міністерством соціальної політики України.

14:45 11.01.2022

Чи потрібно декларувати "ковідну тисячу" та як заповнювати нову форму, - в НАЗК відповіли на найпоширеніші питання щодо декларування

Чи потрібно декларувати "ковідну тисячу" та як заповнювати нову форму, - в НАЗК відповіли на найпоширеніші питання щодо декларування

В Україні стартувала кампанія декларування, яка триватиме з 1 січня до 31 березня 2022 року. Така декларація охоплює звітний рік (період з 01 січня до 31 грудня включно), що передує року, в якому подається декларація, та за загальним правилом містить інформацію станом на 31 грудня звітного року.

09:57 10.01.2022

Дорогі українці!

Дорогі українці!

Новорічні свята завжди мають якусь магічну силу. Цієї пори як дорослі, так і малі з нетерпінням чекають на диво. 

16:07 06.01.2022

Шановні жителі громади! Від щирого серця вітаємо  вас з Різдвом Христовим

Шановні жителі громади! Від щирого серця вітаємо вас з Різдвом Христовим

Скільки б не було в нашому календарі свят, а народження Христа завжди буде особливим. З ним ми пов’язуємо наші надії та сподівання на краще життя, здійснення задумів і мрій, очікуємо дива. Нехай  незгасаюче світло Різдвяної зірки, світло любові, примирення стануть для вас джерелом життєвої наснаги, оптимізму, впевненості в намірах і справах.

11:11 06.01.2022

Перший день нового року подарував 90-річний ювілей

Перший день нового року подарував 90-річний ювілей

     1 січня представники громади завітали до жительки села Станіславчик Анастасії Нестерівни Калошиної, яка в перший день нового року святкувала своє 90-річчя. Життєвий шлях ювілярки був не з легких -  труднощі загартували в ній дух непохитної жінки, яка на своєму шляху пережила безліч як тяжких, так і щасливих моментів. І за це Господь подарував їй довголіття. Анастасія Нестерівна з дитинства не цуралася ніякої роботи. Свою трудову діяльність розпочала стрілочницею на залізниці. Потім була тяжка праця на шахті. Повернувшись з Донбасу у Станіславчик, Анастасія Нестерівна сапала буряки в колгоспній ланці. На заслужений відпочинок довгожителька вийшла працюючи дояркою на фермі. Ювілярка рано залишилась вдовою, має дочку, біля якої зараз проживає. Життєвий шлях Анастасії Нестерівни був тернистим, проте, не дивлячись на всі життєві виклики, вона зберегла в своїй душі доброту і любов. Анастасія Нестерівна подякувала гостям  за привітання, та поділилася спогадами про прожиті роки, які завжди були осяяні святою вірою в Господа та в щасливе майбутнє нашої країни.

09:34 04.01.2022

Шановні  жителі громади! Щиро вітаємо вас з Новим 2022 роком та Різдвом Христовим!

Шановні жителі громади! Щиро вітаємо вас з Новим 2022 роком та Різдвом Христовим!

  Новорічні свята – це дивовижна пора, завжди хвилююча і радісна. Це усіма нами улюблені дні, наповнені світлом свята, спільної радості, веселощів, очікування дива, душевного тепла та надії. Проводжаючи 2021 рік ми залишаємо в ньому усі негаразди, перегортаємо ще одну сторінку життя  та передаємо естафету добра і віри року прийдешньому.

08:48 31.12.2021

Дякуємо за подарунки

Дякуємо за подарунки

   Новий Рік чекають усі із нетерпінням, адже це пора веселих розваг та подарунків. А особливо це свято люблять наші діти. В освітніх закладах громади пройшли новорічні заходи, на яких діти отримували солодощі.

12:02 30.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь