A A A K K K
для людей із порушенням зору
Матусівська громада
Черкаська область, Звенигородський район

Новини

Дата: від до Скинути

В освітніх закладах громади відновлюється навчання

В освітніх закладах громади відновлюється навчання

  Відповідно до протоколу засідання комісії з питань техногенно – екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, яке відбулося 29 жовтня, наказів по освітніх закладах, що базуються на урядових документах, які регламентують очне навчання в загальноосвітніх навчальних закладах у яких 80% працівників щеплені від коронавірусу, з 01 листопада у школах Матусівської громади розпочинаються заняття за очною формою навчання. Наразі, за повідомленням лікаря загальної практики сімейної медицини Жури В.А., серед дітей та вчителів хворих немає.

08:37 30.10.2021

Вакцинація жителів громади – це важливо

Вакцинація жителів громади – це важливо

   На постійному контролі сільської ради перебувають питання щодо стану захворюваності жителів громади  на COVID-19, проведення щеплень та дотримання профілактичних заходів. З початку 2021 року на COVID – 19 в Матусівській громаді перехворіло 273 особи. Від ускладнень хвороби померло 11 осіб - всі були не щеплені. Наразі в жовтні захворіли 43 жителі громади – це найбільший показник захворюваності за місяць.

14:11 28.10.2021

ЕЛЕКТРОННІ СЕРВІСИ ДЛЯ ПАЦІЄНТІВ. РОЗ’ЯСНЕННЯ НСЗУ 12.06.21

ЕЛЕКТРОННІ СЕРВІСИ ДЛЯ ПАЦІЄНТІВ. РОЗ’ЯСНЕННЯ НСЗУ 12.06.21

    Цифрова трансформація процесів охорони здоров’я насамперед поліпшує доступ до медичної допомоги для пацієнтів. Вона допомагає пацієнтам отримувати якісні медичні послуги. Але не перетворює медичного працівника на сервіс із надання послуг. І не виключає лікаря із процесу надання медичної допомоги. Наприклад, якщо пацієнт записався на прийом з метою оформити довідку для майбутнього першокласника, це не означає, що педіатр має автоматично видати такий документ, без огляду дитини та заключень необхідних вузьких спеціалістів.

12:36 28.10.2021

28 жовтня – День визволення України від фашистських загарбників

28 жовтня – День визволення України від фашистських загарбників

Друга світова війна принесла з собою таку безліч трагедій, віроломства і зруйнованих доль, що до цих пір все людство із сумом і гіркотою згадує про ті далекі події, які торкнулися практично всіх на землі. У роки Другої світової війни Україна опинилася в самому епіцентрі жорстоких битв. Упродовж 1941 – 1944 років саме на території України відбувалися пам’ятні битви за визволення Європи від ворожих загарбників. Українці пліч-о-пліч із союзниками звільняли Європу від нацизму.

12:28 28.10.2021

Щодо здіснення перевезень пасажирів

Щодо здіснення перевезень пасажирів

  Постановою Кабінету Міністрів України від 20 жовтня 2021 року № 1096 «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 9 грудня 2020 року № 1236» (далі – Постанова) визначено перелік необхідних документів розмежовано відповідальність перевізників і пасажирів на залізничному, авіаційному та автомобільному транспорті.

10:05 27.10.2021

Семінари для представників бізнесу і громадських організацій підприємців

Семінари для представників бізнесу і громадських організацій підприємців

Департамент регіонального розвитку Черкаської обласної державної адміністрації в рамках реалізації Програми розвитку малого та середнього підприємництва Черкаської області на 2021 – 2025 роки в партнерстві із Шполянською і Тальнівською міськими радами, державними органами у Черкаській області, з дотриманням усіх карантинних обмежень, запрошує представників бізнесу і громадські організації підприємців на безкоштовні семінари щодо актуальних нововведень в законодавстві.

08:31 26.10.2021

Стажування молоді в Апараті Верховної Ради у 2022 році

Стажування молоді в Апараті Верховної Ради у 2022 році

Метою програми є надання можливості громадянам України з числа молоді, які не перебувають на посадах державної служби або на посадах в органах місцевого самоврядування, отримати знання з питань парламентаризму і демократії, експертно-аналітичного забезпечення законодавчого процесу, а також набуття практичних навичок роботи в Апараті Верховної Ради України.

12:35 25.10.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь