A A A K K K
для людей із порушенням зору
Матусівська громада
Черкаська область, Звенигородський район

Новини

Дата: від до Скинути

Засідання атестаційної комісії

Засідання атестаційної комісії

На минулому тижні відбулось засідання атестаційної комісії ІІ рівня відділу освіти Матусівської сільської ради, на якому розглядалися наступні питання:

12:16 28.01.2022

Пройшли освітній курс та отримали сертифікат

Пройшли освітній курс та отримали сертифікат

В рамках реалізації Національної стратегії із створення безбар’єрного простору в Україні начальник відділу освіти Людмила Денисенко та спеціаліст Віталій Бондаренко переглянули освітній курс «Безба’єрна грамотність», успішно пройшли тести та отримали сертифікат, який підтверджує проходження навчання.

10:54 27.01.2022

27 січня – Міжнародний день пам'яті жертв Голокосту

27 січня – Міжнародний день пам'яті жертв Голокосту

   27 січня світ відзначає Міжнародний день пам’яті жертв Голокосту. В історії людства було безліч темних плям, але так відверто і цинічно суспільство ще не падало ніколи. Маніпуляції громадською свідомістю, нездорові ідеї і злочинне замовчування, які супроводжували весь цей жах не давали тоді повною мірою усвідомити справжній стан речей. Все світове співтовариство здригнулося, коли почали відкриватися факти і підтвердження страшних злодіянь у величезних масштабах. У час німецької окупації в роки Другої світової війни територія України стала одним із осередків численних переслідувань за расовою, етнічною, національною приналежністю та масових страт єврейського населення.

10:25 27.01.2022

Привітали з народженням дитини

Привітали з народженням дитини

   З радісною подією привітали в сільській раді сім’ю Поповичів. 13 січня в Наталії та Владислава народилась донечка Оленка. З найкращими побажаннями - нехай донька підростає здоровою, відчуваючи батьківську любов і підтримку, -  молодим батькам вручили  свідоцтво про народження  та  подарунок. Це перша дитина в громаді, народжена в 2022 році.

10:18 25.01.2022

Шановні  жителі Матусівської громади!

Шановні жителі Матусівської громади!

Ситуація із захворюваністю на гостру респіраторну хворобу COVID-19, її швидке поширення і збільшення тяжких наслідків наразі знову погіршується та вимагає дотримання посилених протиепідемічних заходів та індивідуальної відповідальності! На жаль, ця хвороба виявилася значно підступнішою, ніж це здавалося раніше. Від COVID-19 та його наслідків потерпають люди в кожному регіоні - незалежно від віку, статі або професії. Жителі нашої громади не є винятком - чимало  уже перехворіли. Багато пересвідчилися, як важко подолати цю хворобу та який тривалий час потрібен для реабілітації. Наразі швидкими темпами розповсюджується новий штам «Омікрон». Щодо нього ще тривають дослідження, проте вже можна виокремити симптоми, які найчастіше зустрічаються у хворих на вказаний штам. 

11:12 24.01.2022

22 січня - День Соборності України

22 січня - День Соборності України

    Щорічно 22 січня український народ святкує День Соборності України, день проголошення Акту возз’єднання Української Народної Республіки й Західноукраїнської Народної Республіки, що відбулося в 1919 році. День Соборності – це нагадування для всіх українців про те, що сила нашої держави – в єдності українських земель, а сила народу – в єдності людей. І особливо тепер нам потрібно про це пам’ятати. Лише в єдності дій та соборності душ ми можемо досягти величної мети – розбудови економічно й духовно багатої, вільної й демократичної України, забезпечення добробуту нинішніх і наступних поколінь українців.

09:45 21.01.2022

Обмінялись досвідом роботи

Обмінялись досвідом роботи

20 січня директор КЗ «Центр надання соціальних послуг Матусівської сільської ради» Людмила Броварська та бухгалтер Світлана Борона обмінялись досвідом роботи центру з керівником та бухгалтером закладу соціального захисту Лип’янської територіальної громади.

09:39 21.01.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь