A A A K K K
для людей із порушенням зору
Матусівська громада
Черкаська область, Звенигородський район

Новини

Дата: від до Скинути

Провели виховний захід

Провели виховний захід

 20 січня в освітніх закладах Матусівської громади інспектор   ювенальної превенції Звенигородського РВП Вадим Кучеренко спільно з поліцейським офіцером громади Вадимом Івановим провели заняття з учнями на теми:  «Булінг»,  «Відповідальність неповнолітніх  за вчинення правопорушень», «Шкідливістьі вживання алкоголю та тютюнових виробів», «Поведінка в громадських місцях та по дорозі зі школи додому».

14:07 20.01.2022

Новий штам “Омікрон”

Новий штам “Омікрон”

   За повідомленням лабораторного центру, на території Матусівської громади виявлено перший випадок нового штампу "Омікрон".

15:43 19.01.2022

З Хрещенням Господнім, дорогі земляки!

З Хрещенням Господнім, дорогі земляки!

Нехай у цей Святий день в душі у кожного з вас знайдеться місце для любові і прощення, Божа благодать зійде в кожен будинок, а життя стане світлішим і чистішим! Нехай потонуть всі біди і проблеми у крижаній воді водохресних днів! Міцного здоров’я всім, внутрішнього тепла, домашнього затишку та миру всій Україні! Христос Хрещається!

08:42 19.01.2022

Засідання виконавчого комітету

Засідання виконавчого комітету

   17 січня відбулось засідання виконавчого комітету  Матусівської сільської ради.   У ході засідання було розглянуто низку важливих питань з різних сфер життєдіяльності громади.

13:40 18.01.2022

Звіт депутата Матусівської сільської ради  VIIІ скликання  Рак Наталії Петрівни про депутатську діяльність у 2021 році

Звіт депутата Матусівської сільської ради VIIІ скликання Рак Наталії Петрівни про депутатську діяльність у 2021 році

Обрана депутатом  Матусівської  сільської ради  від ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ», виборчий округ № 4. Відповідно до рішенням сесії Матусівської сільської ради від 20.11.2020 р за № 1-1/VIII «Про початок повноважень депутатів  Матусівської сільської ради»  приступила до виконання депутатських повноважень .

11:29 14.01.2022

Дорогі друзі!

Дорогі друзі!

Прийміть найщиріші вітання зі Старим Новим роком та днем Святого Василя! Нехай ці свята принесуть вам і вашим родинам добро, мир і достаток! Старий Новий Рік – дивне свято, що дає нам можливість ще раз під ялинкою загадати своє заповітне бажання, порадувати рідних і близьких подарунками і щирими щедрівками. Нехай прийдешній рік виправдає ваші самі добрі надії і прагнення, принесе достаток і добробут вашим сім'ям. Хай панують у ваших домівках взаєморозуміння й любов!

09:51 14.01.2022

Привітали з народженням донечки

Привітали з народженням донечки

 Сьогодні в сільській раді відбулась приємна подія - голова громади Леся Шаповал та секретар Наталія Рак вітали Павла та Руслану Леляків  з народженням донечки Мар’янки. З найкращими побажаннями посадовці вручили молодим батькам свідоцтво про народження та подарунок дівчинці, яка народилася 22 грудня, а сьогодні зареєстрована  в матусівській громаді. Також Павлу та Руслані побажали величезного терпіння, сил і енергії у вихованні дитини, щоб донечка росла красунею і розумницею на радість всій родині, була здоровою і щасливою.

14:22 12.01.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь