A A A K K K
для людей із порушенням зору
Матусівська громада
Черкаська область, Звенигородський район

Новини

Дата: від до Скинути

Вакцинуйтеся! Це збереже ваше здоров’я та життя

Вакцинуйтеся! Це збереже ваше здоров’я та життя

   З такими словами звертається до жителів громади лікар загальної практики сімейної медицини Жура В.А. Ситуація із захворюваністю на COVID — 19 у Матусівській громаді продовжує погіршуватися. Високий показник захворюваності супроводжується летальними випадками. Всі померлі внаслідок коронавірусної інфекції були не вакциновані, тому для того, щоб не захворіти, або перенести хворобу без побічних ускладнень потрібно вакцинуватися.   

12:27 25.10.2021

Челендж «Навчай українською»

Челендж «Навчай українською»

Протягом 29 жовтня – 30 листопада 2021 року заплановано реалізацію проєкту «Челендж «Навчай українською» (далі – Проєкт) за фінансової підтримки Міністерства молоді та спорту України, в рамках якого з 5 листопада 2021 року впродовж трьох тижнів відбудеться безкоштовний онлайн-курс (7 вебінарів та 15 практикумів) по вивченню та удосконаленню володіння українською мовою. Цільова аудиторія заходу: викладачі і тренери позашкільних закладів, гуртків та спортивних секцій.

12:26 25.10.2021

З 25 жовтня школи Матусівської територіальної громади перейшли на дистанційне навчання

З 25 жовтня школи Матусівської територіальної громади перейшли на дистанційне навчання

  Відповідне рішення прийняла комісія сільської ради з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Задля зменшення соціальних контактів і стримання розповсюдження СОVІD-19, з 25 жовтня заклади освіти перейшли на дистанційну форму навчання.

10:00 25.10.2021

За самовільну вирізку дерев та зелених насаджень - штраф

За самовільну вирізку дерев та зелених насаджень - штраф

На минулому тижні мешканець села Матусів здійснив адміністративне правопорушення за ст. 153 КУпАП та ст.10 ЗУ «Про рослинний світ». Чоловік без дозвільних документів зрізав дерево породи ясен в селі Матусів по вул. Шевченка. За висновком державного інспектора з охорони навколишнього середовища Центрального округу Лещенка П.А., дерево було сухостійке, штраф накладено в розмірі 1550грн.

12:40 23.10.2021

22 жовтня відбулась 15 сесія сільської ради 8 скликання

22 жовтня відбулась 15 сесія сільської ради 8 скликання

    На сесійному засіданні депутати прийняли рішення про надання матеріальної допомоги п’яти особам на загальну суму 7000грн., а також про внесення змін до рішення сільської ради від 22.12.2020 №3-2/УІІІ   «Про бюджет об’єднаної територіальної громади на 2021 рік».

12:12 23.10.2021

Проєкт «Без бар’єрів»

Проєкт «Без бар’єрів»

За ініціативи дружини Президента України О.Зеленської започатковано проєкт «Без бар’єрів», який спрямований на створення людиноцентричного суспільства.

11:20 23.10.2021

Осіння кампанія з пероральної вакцинації диких м'ясоїдних тварин проти сказу

Осіння кампанія з пероральної вакцинації диких м'ясоїдних тварин проти сказу

Складна епізоотична ситуація щодо сказу в Україні та Черкаській області вимагає радикальних заходів, серед яких одне з основних місць займає пероральна імунізація диких м’ясоїдних, ефективність якої доведена як в експериментальних, так і в польових умовах.

12:04 22.10.2021

Вітаємо довгожительку громади з Днем народження!

Вітаємо довгожительку громади з Днем народження!

     21 жовтня 92-й рік народження зустріла жителька села Матусів Гашкова Софія Никифорівна. Найголовніше для людей поважного віку - увага і турбота, добре слово та підтримка. З нагоди свята з найкращими побажаннями та подарунками до оселі довгожительки завітала секретар сільської ради Наталія Рак. Від імені усієї громади вона   побажала  Софії Никифорівні міцного здоров’я, душевного спокою, любові і поваги від рідних та близьких, радості від кожного прийдешнього дня!

11:21 22.10.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь