Матусівська громада
Черкаська область, Звенигородський район

Новини

Дата: від до Скинути

Як українцям отримати тимчасовий захист у Європі

Як українцям отримати тимчасовий захист у Європі

Опубліковане в Офіційному віснику Євросоюзу Рішення Ради ЄС, що ухвалене та набуло чинності 4 березня 2022 року надало змогу українцям, які евакуюються через війну отримати тимчасовий захист у європейських країнах.

13:49 17.03.2022

14 березня – День Українського добровольця

14 березня – День Українського добровольця

Рішення про відзначення цього дня було прийнято Постановою Верховної Ради України від 17 січня 2017 року № 1822 «Про встановлення Дня українського добровольця». Це було зроблено з метою зміцнення патріотичного духу в суспільстві, підвищення суспільної уваги і турботи про учасників добровольчих формувань. Сьогодні, коли в Україні іде війна,  біля військових комісаріатів всієї країни утворюються черги громадян, які за покликом серця вирішили стати на захист рідної вітчизни від ворога. Дякуємо УСІМ ДОБРОВОЛЬЦЯМ УКРАЇНИ, людям з гарячими та хоробрими серцями, високим почуттям обов’язку за їх подвиг, готовність віддати своє життя заради перемоги України. Бажаємо міцного здоров’я, витримки, мужності та віри у ПЕРЕМОГУ!  Нехай Господь Бог береже вас від ворожої кулі. Схиляємо у скорботі свої голови в пам’ять про тих добровольців та воїнів, які полягли на полі бою й не повернулись додому, до рідних домівок, до своїх батьків, матерів, коханих та дітей. Вони захищали нашу батьківщину від ворога. Вічна слава героям, які полягли за Україну!  Герої не вмирають! Перемога буде за нами!

12:17 14.03.2022

Дистанційне навчання

Дистанційне навчання

Згідно рекомендацій Міністерства освіти і науки України та за  погодженням із Звенигородською районною військовою адміністрацією  з  14 березня 2022 року  у закладах загальної середньої освіти Матусівської ТГ відновлюється освітній процес з використанням дистанційних технологій.

08:47 11.03.2022

Відправлено чергову партію гуманітарної допомоги

Відправлено чергову партію гуманітарної допомоги

Жителі Матусова та Станіславчика зібрали продукти, консервацію та теплий одяг. Все спаковано та відправлено до Звенигородки. Висловлюємо вдячність всім небайдужим, хто в цю важку хвилину робить свій посильний вклад задля перемоги. Велика подяка Вадиму Шульзі, який власним транспортом вже вдруге перевозить допомогу. Перемога буде за нами!

09:26 10.03.2022

ЯК ДІЯТИ ПРИ ОПОВІЩЕННІ ПРО РАДІАЦІЙНУ АВАРІЮ

ЯК ДІЯТИ ПРИ ОПОВІЩЕННІ ПРО РАДІАЦІЙНУ АВАРІЮ

Перебуваючи на вулиці, негайно захистіть органи дихання хусткою (шарфом). Прийшовши додому, помістіть верхній одяг та взуття у пластиковий пакет, прийміть душ. Закрийте вікна та двері. Увімкніть телевізор та радіоприймач для отримання додаткової інформації про аварію.

08:32 09.03.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь