Матусівська громада
Черкаська область, Звенигородський район

Новини

Дата: від до Скинути

Ініціатива «Сади Перемоги»

Ініціатива «Сади Перемоги»

4 квітня 2022 року відбулася відеоконференція, на якій представники територіальних громад Вінницької та Черкаської областей ознайомились з Ініціативою „Сади Перемоги" в рамках впровадження проекту „Супровід урядових реформ в Україні" (ЗІЛІСе), що впроваджується Аlinea  Іпternational за фінансової підтримки Уряду Канади.

15:09 12.04.2022

Добровільні формування цивільного захисту

Добровільні формування цивільного захисту

Відповідно до статті 27 Кодексу цивільного захисту України, Положення про добровільні формування цивільного захисту, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21.08.2013 № 616 органами місцевого самоврядування під час загрози або виникнення надзвичайних ситуацій для проведення допоміжних робіт із запобігання або ліквідації наслідків таких ситуацій утворюються добровільні формування цивільного захисту.

10:20 12.04.2022

І знову непоправна втрата. Сум і біль...

І знову непоправна втрата. Сум і біль...

Страшне горе прийшло до сім’ї Соколовських та всієї Матусівської громади. 09 квітня в боях за Маріуполь, під час виконання обов’язків військової служби, виявивши стійкість і мужність, загинув молодший сержант Соколовський Ростислав Сергійович 05.05.1989 року народження. З 2016 року, вірний військовій присязі та українському народові, ціною власного життя, Ростислав героїчно та самовіддано захищав суверенітет та територіальну цілісність України. Матусівська громада з глибокою скорботою висловлює щирі співчуття рідним і близьким полеглого Героя. Світла пам’ять про Ростислава назавжди залишиться у наших серцях…  Герої не вмирають!

16:18 11.04.2022

Візит народного депутата

Візит народного депутата

Минулого тижня з робочим візитом Матусівську громаду відвідав депутат Верховної Ради України Андрій Стріхарський. Андрій Петрович привіз гуманітарну допомогу для тимчасово переміщених громадян. Народний депутат вислухав голову громади Лесю Шаповал про стан справ в населених пунктах ТГ. Також під час зустрічі було обговорено питання  функціонування громади у період воєнного стану.

15:08 11.04.2022

Чужої біди не буває!

Чужої біди не буває!

Добрі справи не залишаються не поміченими – вони як маячки світять тим, хто їх чекає. Сьогодні з Матусівської громади до Звенигородської військової адміністрації відвезли чергову партію гуманітарної допомоги. Із району  вона буде відправлена до Гостомеля. Дякуємо всім, хто долучився до збору продуктів харчування. Чужої біди не буває, тому наш обов’язок - максимально підтримати області, що постраждали від бойових дій. А також робити все, щоб наблизити перемогу!

12:13 08.04.2022

З вірою в перемогу

З вірою в перемогу

Сьогодні, в День створення громади,  з вірою в перемогу працівники органів місцевого самоврядування висадили ялинку. П’ять років громаді -  багато це чи мало судити кожному жителю. Та завдяки нашим спільним зусиллям громада змужніла і змінилася. Звісно, не всі задумані плани вдалося реалізувати, та спільно із депутатським корпусом, старостою, суб’єктами господарювання та жителями громади ми їх реалізуємо. Разом ми сила, і тільки разом ми зможемо подолати ворога і розбудувати нашу рідну   Україну та громаду. Перемога буде за нами! Слава Україні!

14:26 07.04.2022

Оперативний штаб та його сайт

Оперативний штаб та його сайт

При Державній екологічній інспекції України створено Оперативний штаб для формування єдиного реєстру збитків заподіяних довкіллю внаслідок вторгнення Російської Федерації на територію України.

12:33 06.04.2022

Актуальні конкурси

Актуальні конкурси

У цей складний для України час допомога надходить  майже з усього світу. Тому, інформуємо вас про 4 актуальних конкурси, які спрямовані на 2 важливі під час війни сфери, а саме: забезпечення продовольчої безпеки та збереження культурної спадщини!

10:06 05.04.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь