Матусівська громада
Черкаська область, Звенигородський район

Новини

Дата: від до Скинути

Живий, поки пам'ятаємо...

Живий, поки пам'ятаємо...

 16 квітня День народження загиблого Героя-захисника, воїна АТО Олександра Лінчевського. Сьогодні Олександру виповнилося б 24 роки. Він був надією для батьків, але ворожа куля обірвала його молоде життя. Народився Олександр Лінчевський в с.Матусів в багатодітній родині. Навчався в Матусівському НВК №2. Закінчив Звенигородський центр підготовки виробничих кадрів за спеціальністю тракторист – механік. Після навчання проходив строкову службу в лавах Збройних Сил України. З 2018 року Олександр був бійцем   36-ї окремої бригади морської піхоти ВМС ЗСУ. Загинув Олександр Лінчевський 11 вересня 2019 року від кулі снайпера під час виконання бойових завдань, поблизу Волновахи. Керівництво громади, виконавчий комітет, депутатський корпус сільської ради та всі жителі громади глибоко сумують і висловлюють щирі співчуття рідним та близьким з приводу трагічної смерті  Олександра. Наш земляк гідний того, щоб його пам'ятали. Він  стояв на смерть за кожного з нас – за те, щоб майбутні покоління  жили у незалежній країні, а всі ми могли розвивати громадянське суспільство та робити Україну кращою. Пам’ятаємо та сумуємо…

09:48 16.04.2022

До уваги компаній, підприємств та фізичних осіб підприємців

До уваги компаній, підприємств та фізичних осіб підприємців

Українська компанія ГОВ „Економіка довіри” від імені світових небайдужих об’єднань та громадян з усього світу організувала та запускає програму щодо надання прямої допомоги жителям України шляхом фінансування українських товаровиробників на місцях.

11:38 13.04.2022

Знайди рідних

Знайди рідних

У зв’язку з повномасштабним вторгненням росії в Україну в країні триває процес переміщення мешканців з місць постійного проживання. За даними ООН наразі понад 3,8 млн українців перегнули кордон України з сусідніми державами, 13 млн осіб змінили місце проживання.

15:11 12.04.2022

Ініціатива «Сади Перемоги»

Ініціатива «Сади Перемоги»

4 квітня 2022 року відбулася відеоконференція, на якій представники територіальних громад Вінницької та Черкаської областей ознайомились з Ініціативою „Сади Перемоги" в рамках впровадження проекту „Супровід урядових реформ в Україні" (ЗІЛІСе), що впроваджується Аlinea  Іпternational за фінансової підтримки Уряду Канади.

15:09 12.04.2022

Добровільні формування цивільного захисту

Добровільні формування цивільного захисту

Відповідно до статті 27 Кодексу цивільного захисту України, Положення про добровільні формування цивільного захисту, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21.08.2013 № 616 органами місцевого самоврядування під час загрози або виникнення надзвичайних ситуацій для проведення допоміжних робіт із запобігання або ліквідації наслідків таких ситуацій утворюються добровільні формування цивільного захисту.

10:20 12.04.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь