A A A K K K
для людей із порушенням зору
Матусівська громада
Черкаська область, Звенигородський район

Новини

Дата: від до Скинути

День захисників і захисниць України

День захисників і захисниць України

14 жовтня Україна відзначає День захисників і захисниць, згадуючи всіх, хто в різні часи обороняв та боронить нині наш суверенітет і територіальну цілісність. Також відповідно до Постанови Верховної Ради України «Про відзначення пам’ятних дат і ювілеїв у 2022–2023 роках» від 17 грудня 2021 року № 1982-ІХ з метою консолідації та формування історичної свідомості Українського народу, збереження національної пам’яті в країні відзначатимуть 80 років із часу створення Української повстанської армії – формації, яка відіграла вагому роль в утвердженні української національної ідеї, боротьбі за незалежність України, збереженні та примноженні військових і державотворчих традицій. Український інститут національної пам’яті з цієї нагоди підготував інформаційні матеріали та презентацію, присвячені визвольній боротьбі Українського народу, повстанцям та учасницям визвольного руху, які виборювали державність і незалежність.

14:18 13.10.2022

Нагадуємо про необхідність своєчасної сплати за комунальні послуги

Нагадуємо про необхідність своєчасної сплати за комунальні послуги

Для забезпечення безперебійної роботи підприємств критичної та соціальної інфраструктури в умовах режиму воєнного стану вкрай важлива ваша допомога. А саме – своєчасна сплата за комунальні послуги.

13:29 13.10.2022

Про допуск до конкурсу

Про допуск до конкурсу

За рішенням  конкурсної комісії  з проведення конкурсного відбору на посаду керівника Матусівського  ліцею №2 Матусівської сільської ради, Звенигородського району, Черкаської області, до участі у конкурсі допущено вчителя зарубіжної літератури Матусівського  ліцею №2 Сокур Юлію Володимирівну (протокол №1 від 11 жовтня 2022р). Конкурс на посаду керівника Матусівського ліцею №2 відбудеться 12 жовтня 2022 р.

12:41 11.10.2022

Як отримати  консультацію у сімейного лікаря для ВПО?

Як отримати  консультацію у сімейного лікаря для ВПО?

Кожен українець має змогу потрапити до лікаря, незалежно від  місця перебування та укладеної декларації. Якщо ви є внутрішньо  переміщеною особою, вам НЕ потрібно переукладати  декларацію, достатньо звернутися по допомогу напряму в  найближчий медичний заклад.

23:28 10.10.2022

Кличко: Асоціація міст України звернулася до Уряду для розблокування можливості надання фінансової допомоги напряму між громадами

Кличко: Асоціація міст України звернулася до Уряду для розблокування можливості надання фінансової допомоги напряму між громадами

Правління Асоціації міст України виступило категорично проти ухваленої Кабінетом Міністрів України Постанови від 27 вересня 2022 р. №1083 «Про внесення зміни до пункту 1 Постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2022 р. №252».  Цими змінами Уряд зупинив перерахування коштів на відбудову постраждалих територій напряму між громадами, адже зобов’язав громади погоджувати з Міністерством фінансів України всі свої рішення про надання фінансової допомоги іншим селам, селищам, містечкам і містам.  Асоціація міст України звернулася до Уряду скасувати норми про обов’язковість погодження та розблокувати можливість надання допомоги між громадами на відбудову територій.

23:21 10.10.2022

Мінмолодьспорту розпочинає набір учасників на третій потік онлайнпроекту «Єдина Україна»

Мінмолодьспорту розпочинає набір учасників на третій потік онлайнпроекту «Єдина Україна»

Проект «Єдина Україна» — це всеукраїнська акція, спрямована на формування української громадянської ідентичності серед населення шляхом донесення історичних фактів, вагомих у написанні історії Незалежності України. Під час онлайн-заходу на вас чекають тренінги та зустрічі з українськими істориками: «Історія України: між правдою і міфами» «Історична декомунізація» «Російські міфи» Також в рамках проекту обговорюватимуться імідж України в світі сьогодні і як з ним працювати для нашого мирного завтра. Онлайн-захід розпочнеться 17 жовтня та триватиме 14 днів. Реєстрація за посиланням: https://bit.ly/39Mn2sb Проект організований Міністерством молоді та спорту Украї

13:46 07.10.2022

9 жовтня - Всесвітній день пошти

9 жовтня - Всесвітній день пошти

Шановні працівники поштових відділень!  Прийміть вітання з нагоди вашого професійного свята. Незважаючи на те, що сучасне суспільство перейшло на новітні альтернативні сервіси, пошта залишається надійною та доступною службою для населення.Щодня послугами поштових відділень користуються мільйони людей, які відправляють листи, грошові перекази, посилки, передплачують періодичні видання, тощо. З нагоди свята висловлюємо  щиру вдячність працівникам поштових відділень Матусівської громади за професіоналізм, сумлінність, наполегливість у роботі, за  якісне, швидке та зручне обслуговування жителів. Бажаємо вам  віри у нашу перемогу, міцного здоров’я, наснаги у нелегкій, але дуже потрібній для людей справі!

13:01 07.10.2022

Шановні працівники юридичної сфери!

Шановні працівники юридичної сфери!

День юриста – це свято тих, хто кожного дня своїм словом і ділом утверджує недоторканість конституційних прав і свобод громадян, непорушність законів, відстоює честь і гідність держави та народу.

11:06 07.10.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь