Матусівська громада
Черкаська область, Звенигородський район

Новини

Дата: від до Скинути

1 жовтня – Міжнародний день людей похилого віку та День ветерана

1 жовтня – Міжнародний день людей похилого віку та День ветерана

   Піклування про людей похилого віку – справа всього суспільства, адже саме старші люди зберегли для нас найкращі національні традиції, навчили долати труднощі та бути достойними своєї громади і держави. Шановні жителі громади старшого віку, нехай ця осіння пора, в яку ви вступили, буде світлою й ласкавою, наповненою душевним теплом, увагою і турботою близьких!  Живіть довго і щасливо, будьте здорові, радійте успіхам дітей та онуків!  Миру вам, оптимізму і благополуччя!

12:42 01.10.2021

ПОТРІБНА ДОПОМОГА!

ПОТРІБНА ДОПОМОГА!

Страшне горе спіткало жителів нашої громади сім’ю Кувітів. Внаслідок аварії постраждала їхня дитина, дівчинці 6 років. Звертаємося до всіх небайдужих долучитися до збору коштів на лікування. Реквізити картки батька дівчинки: 5168745608442692 – Кувіта Богдан Анатолійович. Допоможемо разом.

11:16 01.10.2021

Інформація для молодих батьків

Інформація для молодих батьків

З точки зору народження майбутніх здорових поколінь, покращання демографічної ситуації надзвичайно актуально постає питання стану здоров’я вагітних жінок, безпечність пологів, післяпологового періоду, здоров’я новонароджених дітей, догляду за новонародженими, особливо, які народилися з низькою масою тіла. Партнером АМУ - Громадською організацією підтримки вагітності та материнства «ЛАДА» започатковано проект «Гаряча лінія підтримки батьків після пологів» (далі - Проект). У рамках Проекту кожна родина з села, селища або міста, яка має новонароджену дитину, може зателефонувати на телефон «Гаряча лінія підтримки батьків після пологів» й отримати відповіді на запитання в таких сферах:

10:16 01.10.2021

Шановні вчителі, ветерани освітянської галузі!

Шановні вчителі, ветерани освітянської галузі!

Щиро і сердечно вітаємо вас із професійним святом – Днем працівників освіти! Цей день об’єднує всіх тих, хто відкриває для нас двері у квітучий сад знань та мудрості. Життя кожної людини важко уявити без вчителя, який навчає, допомагає, скеровує, підказує.  Бажаємо вам здоров’я, миру і успіхів, радості, вдячності, розуміння. Нехай ваш  життєвий шлях буде широким і світлим,  доля усміхається вам завжди. Низький вам уклін і велика шана.

08:29 01.10.2021

Шановні бібліотекарі Матусівської територіальної громади!

Шановні бібліотекарі Матусівської територіальної громади!

Прийміть найщиріші вітання з професійним святом – Всеукраїнським днем бібліотек! Нехай  ваш професіоналізм допоможе зберегти і примножити інтелектуальний і культурний потенціал нашого рідного краю, а  це свято принесе вам  гордість за свою професію, прагнення до творчості, дух взаєморозуміння з читачами та колегами. Щиро бажаю всім вам міцного здоров’я,  родинного затишку, оптимізму,  радості і натхнення, вдячності від любителів книги та  творчого завзяття. Нехай бібліотечна нива колоситься  зернами людської мудрості, які ви щедро засіваєте в стінах своїх бібліотек!

08:35 30.09.2021

29 вересня - День пам’яті жертв Бабиного Яру

29 вересня - День пам’яті жертв Бабиного Яру

 Бабин Яр - одне з найвідоміших пам'ятних місць, пов'язаних із людською трагедією. У роки Другої світової війни 1939-1945 - місце нацистського геноциду. Тут, починаючи з 29 вересня 1941 і до жовтня 1943 року, гітлерівські окупаційні власті знищили понад 100 тис. осіб.

08:49 29.09.2021

Взяли участь в мистецькому святі

Взяли участь в мистецькому святі

    Народне аматорське вокальне тріо «Чарівне намисто» у складі Надії Олійник, Надії Демиденко, Ірини Броварської, художній керівник Володимир Сівак, взяло участь в I регіональному турі обласного мистецького свята «Мистецька толока». Захід  відбувся 26 вересня в селі Червона Слобода.            

11:41 28.09.2021

В громаді встановили інсталяції

В громаді встановили інсталяції

Днями на центральних вулицях Матусова та Станіславчика з’явилися інсталяції «Я люблю Матусів» та «Я люблю Станіславчик». Втілити в життя ідею стало можливим завдяки фінансуванню з місцевого бюджету.  

11:35 27.09.2021

Шановні працівники дошкільної освіти!

Шановні працівники дошкільної освіти!

    Щиро вітаємо вас з професійним святом Днем вихователя та висловлюємо щирі слова вдячності за щоденну самовіддачу,  терпіння, мудрість, наполегливість і високий професіоналізм у вихованні  підростаючого покоління  нашої громади. 

09:51 27.09.2021

Керівникам підприємств, установ, організацій

Керівникам підприємств, установ, організацій

Просимо провести роз’яснювальну роботу щодо необхідності щеплення працівників від гострої респіраторної хвороби СОVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, з метою подолання пандемії та надавати інформацію про кількість осіб, бажаючих вакцинуватися, згідно встановленої форми, що додається, щосереди на електронну адресу lyudmila030877@gmail/com, або в паперовому вигляді у відділ охорони здоров’я Матусівської сільської ради 16-00 год.:

10:24 23.09.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь