Матусівська громада
Черкаська область, Звенигородський район

Новини

Дата: від до Скинути

Прийміть сердечні вітання зі Світлим Христовим Воскресінням!

Прийміть сердечні вітання зі Світлим Христовим Воскресінням!

Цей день є символом перемоги життя над смертю, добра над злом, світла над темрявою, віри над безнадією. Саме віра дає нам силу втілювати задумане. Віра у перемогу добра робить нас кращими. Зараз наша держава та її громадяни переживають чи не найважчий період у новітній історії – війну, яку розпочала росія проти України. Але ми переконані, що вистоїмо та здобудемо перемогу над ворогом. Нехай світле свято Христового Воскресіння покладе початок новим перемогам і звершенням у нашому житті. Нехай здійсняться всі ваші добрі задуми і справи, мрії і прагнення. Бажаємо, щоб ніколи не залишало вас і ваших рідних Боже благословення, а Господня ласка зігрівала, обдаровувала міцним здоров’ям, радістю, благополуччям та щастям! Христос Воскрес! Воістину Воскрес!

08:14 23.04.2022

Привітали з Великоднем

Привітали з Великоднем

Наближається Великдень, найбільш очікуване і найвеличніше свято для всіх православних християн. У Матусівській громаді, напередодні Воскресіння Господнього, часточку тепла та  святкового настрою подарували  сім’ям, які вимушено покинули свої домівки. За сприяння депутата обласної ради Анатолія Ткаченка, родини тимчасово переміщених осіб отримали пасочки. Також гуманітарну допомогу у вигляді засобів гігієни надав ПрАТ «Звенигородський сироробний комбінат». Голова громади Леся Шаповал та секретар Наталія Рак роздали великодні набори та побажали всім доброго здоров’я та незламної  віри в перемогу. Люди дякували, з упевненістю говорили, що перемога буде за нами, а вони обов’язково приїжджатимуть до нас в мирний час.

13:42 22.04.2022

Благоустрій громади продовжується

Благоустрій громади продовжується

В Матусівській ТГ докладають максимум зусиль для того, щоб зробити населені пункти громади затишнішими та чистішими. Працівники комунального підприємства «Відродження» проводять роботи з благоустрою: розчищають чагарники, перебивають гілля на щепу, вивозять сміття із кладовищ та ін. Не стоять осторонь і трудові колективи навчальних закладів та працівники органів місцевого самоврядування - вони наводять лад на клумбах біля адмінбудинків. Приємно відмітити, що і сім’ї, які вимушено покинули свої домівки, також прибирають на прибудинкових територіях домогосподарств в яких тимчасово перебувають. Разом з тим, земельний відділ Матусівської сільської ради черговий раз звертається до власників та користувачів земельних ділянок біля нежилих будинків з проханням прибирати ці території від чагарників.  Давайте будемо  відповідально ставитися до нашого з вами спільного дому, адже його благоустрій залежить тільки від нас.     

12:46 21.04.2022

З вдячністю та вірою в перемогу!

З вдячністю та вірою в перемогу!

Війна триває і українці мужньо чинять опір російській агресії. Мирні мешканці територій, що знаходяться в тилу, всіляко намагаються підтримати Збройні Сили України. Напередодні свята Воскресіння Христового в  Матусівській громаді приготували  нашим захисникам Великодні смаколики. До благодійної справи долучилися жителі села, працівники ліцею  №2, сільська рада в співпраці з депутатом   Василем Вареником. Всі ці вироби, разом з іншими смачними вантажами, поїдуть до нашого безстрашного війська. Ми дякуємо та вклоняємося доблесті оборонців і визволителів нашої рідної землі. Віримо у перемогу та Збройні Сили України!

11:10 21.04.2022

Проводиться робота із видачі  довідок

Проводиться робота із видачі довідок

У Матусівській громаді в посиленому режимі проводиться робота із видачі довідок для внутрішньо переміщених осіб. Через широкомасштабну війну росії проти України мільйони людей вимушено залишили свої домівки. В нашій громаді знайшли прихисток та офіційно зареєструвалися 430 осіб. Наразі сім'ї тимчасово переміщених осіб проживають в домоволодіннях небайдужих жителів нашої громади.

11:19 19.04.2022

Бізнес-коучинг ДОПОМОГА

Бізнес-коучинг ДОПОМОГА

Підприємців регіону запрошують скористатися безкоштовною допомогою в межах волонтерської ініціативи «Бізнес-коучинг ДОПОМОГА» та побудувати чи реорганізувати свою діяльність в нових реаліях. Важкий час. Важко зосередитися та налаштувати себе та свою діяльність під час війни. Але УКРАЇНСЬКИЙ БІЗНЕС МАЄ ЖИТИ! Деякі українські бізнес-коучі згуртувалися та знайшли де можуть застосувати свої професійні здібності задля допомоги Україні та українцям – на економічному фронті. До волонтерської бізнес-спільноти входять коучі, які профі з: - фінансів (з великим досвідом роботи з юридичними особами); - економісти; - фахівці з продажів та побудови комунікацій; - психологи. Для отримання допомоги багато дій не потрібно – лише перейти за посиланням у телеграм-групу https://t.me/businesscoachingHELP та написати свій запит чи просто «потрібна консультація». Одразу ж вас підхватить вільний спеціаліст та ви домовитесь про онлайн зустріч або в телефонному режимі у зручний для вас час. Будь-який запит буде прийнят в роботу! Ви зможете знайти вихід із склавшихся обставин! За словами співініціаторки цього волонтерського проєкту Олени Острініної, бізнес-коуча та фінансиста з 22-річним досвідом, вже є підприємці, які змогли налаштувати свою діяльність в нестабільних умовах воєнної економіки або взагалі повністю перепрошити свій бізнес, навіть невеликий. Все реально.

08:40 19.04.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь