A A A K K K
для людей із порушенням зору
Матусівська громада
Черкаська область, Звенигородський район

Новини

Дата: від до Скинути

Долучились до формування гуманітарної допомоги

Долучились до формування гуманітарної допомоги

16 травня Матусівська  територіальна громада долучилася до формування гуманітарного вантажу, який буде направлено для забезпечення потреб наших захисників. Волонтерам, які везтимуть вантаж, було передано продукти харчування, засоби гігієни та одяг. Також сформовані адресні передачі захисникам із нашої ТГ.

15:17 16.05.2022

Весняна диспансеризація тварин в приватному секторі розпочата

Весняна диспансеризація тварин в приватному секторі розпочата

Згідно з планом протиепізоотичних заходів по Шполянському  району, впродовж травня –липня 2022 року, для забезпечення стабільної епізоотичної ситуації на території району, створення ефективного контролю за станом тварин, ранню діагностику, лікування та профілактику інфекційних, внутрішніх незаразних хвороб тварин, з дотриманням правил біологічної безпеки та вжиттям заходів щодо недопущення розповсюдження гостро-інфекційних хвороб, розпочато диспансеризацію серед великої рогатої худоби, овець, кіз та коней.

09:10 16.05.2022

Працюємо задля перемоги

Працюємо задля перемоги

Поки голос України лунає на весь світ, продовжуємо працювати задля головної перемоги. Цього разу навідався до Кривого Рогу, де у військову частину передав шоломи, бронежилети та необхідні медикаменти.

08:08 16.05.2022

Шановні медичні сестри Матусівської громади! Прийміть щирі вітання з професійним святом – Міжнародним днем медичної сестри!

Шановні медичні сестри Матусівської громади! Прийміть щирі вітання з професійним святом – Міжнародним днем медичної сестри!

Протягом тисячоліть люди, які рятують від хвороб і гоять рани, користуються шаною та повагою. Ваша робота часто непомітна, але саме завдяки їй медицина функціонує як цілісна система, здатна надати пацієнтам усю необхідну допомогу у скрутний час. Колишніх медичних сестер не буває тому, що медична сестра – це не тільки професія, а й покликання душі. Ваші талановиті руки, знання та досвід повертають людей до повноцінного життя, а чуйне слово та добра посмішка вселяють віру і надію на швидке одужання. Тож низький уклін і безмежна вдячність вам, шановні медичні сестри, за те, що розділяєте і полегшуєте біль і страждання, за відданість обраній професії.

09:05 12.05.2022

Моє майбутнє в мирній Україні — триває прийом робіт на онлайн-конкурс малюнків «Країна моїх прав»

Моє майбутнє в мирній Україні — триває прийом робіт на онлайн-конкурс малюнків «Країна моїх прав»

З 5 по 26 травня 2022 року триває прийом робіт на щорічний конкурс дитячих малюнків «Країна моїх прав». Організатор конкурсу — Координаційний центр з надання правової допомоги. Переможці отримають грамоти та подарунки.

12:43 10.05.2022

В Матусівській громаді внутрішньо переміщені сім’ї отримують гуманітарну допомогу

В Матусівській громаді внутрішньо переміщені сім’ї отримують гуманітарну допомогу

Борошно  надійшло від Звенигородської військової адміністрації, за сприяння голови громади Лесі Шаповал, та розподілене між переселенцями  з розрахунку 5 кг. на одну зареєстровану особу. Люди, які тимчасово покинули свої домівки, з вдячністю отримують допомогу. Серед них є і такі, що передали своє борошно на потреби ЗСУ.

08:57 10.05.2022

Андрій Стріхарський: Ніколи знову. Європа пам’ятає цей день, День перемоги над фашизмом

Андрій Стріхарський: Ніколи знову. Європа пам’ятає цей день, День перемоги над фашизмом

Пам’ятаємо про понад 80 мільйонів людей, чиє життя було обірвано насиллям світового масштабу, людей усіх рас і націй, чоловіків і жінок, воїнів і мирного населення, усіх загиблих і усім тих, хто вижив та пройшов через пекло Другої світової війни. Про боротьбу та героїчну перемогу громадян країн антигітлерівської коаліції над нацизмом.

09:59 09.05.2022

ПАМ'ЯТАЄМО  ПЕРЕМАГАЄМО

ПАМ'ЯТАЄМО ПЕРЕМАГАЄМО

Цього року пам’ятні дати 8 і 9 травня – День пам’яті та примирення і Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні Україна відзначає в умовах повномасштабної військової агресії росії проти України, що супроводжується численними воєнними злочинами з боку російської армії та військово-політичного керівництва. Крім цього, російська федерація системно знецінює, перекручує та маніпулює моральним спадком учасників Другої світової війни та перемоги над нацизмом.

20:53 08.05.2022

Дорогі жінки, любі наші матері!

Дорогі жінки, любі наші матері!

Традиційно в кожну другу неділю травня українські родини відзначають День Матері. Це свято особливе, сповнене щирого почуття любові, глибокої вдячності і безмежної шани до жінки-матері. Слово «МАМА» для кожного українця уособлює в собі три найдорожчі образи: Матір Божу, рідну матір та неньку Україну.  З прадавніх часів мама в Україні символізує берегиню роду, спадщини, культурних цінностей, традицій та звичаїв, які вона передає своїм дітям, хранительку родинного тепла і затишку, гармонії та любові у наших домівках. Упродовж усього життя вона оберігає, дає наснагу і допомагає нам вистояти у найскрутніші часи. Низький уклін і щира дяка Вам, наші матері, за  ласку, недоспані ночі, переживання і молитви, які допомагають нам в житті, за Ваші терпіння, витримку, мудрість і мужність, з якими Ви, долаючи нинішні негаразди, зберігаєте віру у завтрашній кращий день для своїх рідних і близьких, для нашої країни. Не стане слів, щоб подякувати за Вашу материнську любов, що є для нас пожиттєвим оберегом, за тепло Вашого серця, яке завжди готове пробачити і зрозуміти. Спасибі Вам за підтримку, турботу та розуміння. 

21:05 07.05.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь