A A A K K K
для людей із порушенням зору
Матусівська громада
Черкаська область, Звенигородський район

Новини

Дата: від до Скинути

Компенсація роботодавцю витрат на оплату праці за працевлаштування внутрішньо переміщених осіб

Компенсація роботодавцю витрат на оплату праці за працевлаштування внутрішньо переміщених осіб

20 березня 2022 року набув чинності «Порядок надання роботодавцю компенсації витрат на оплату праці за працевлаштування внутрішньо переміщених осіб внаслідок проведення бойових дій під час воєнного стану в Україні». Дія цього Порядку поширюється на роботодавців, які працевлаштували внутрішньо переміщених осіб під час воєнного стану в Україні, введеного Указом Президента України від 24 лютого 2022 р. № 64 «Про введення воєнного стану в Україні», зокрема тих працівників, які отримали статус внутрішньо переміщеної особи.

16:50 27.05.2022

Попрощалися із захисником

Попрощалися із захисником

27 травня  Матусівська громада зі смутком  в серцях попрощалася із загиблим Героєм  Петром Марочканичем.  Провести мужнього сина України прийшли найближчі та найрідніші люди, священнослужителі, військовослужбовці, побратими, керівництво громади та району, друзі,  жителі громади та навколишніх сіл,  які зустрічали траурну процесію приклонивши коліна, схиливши голови.

16:01 27.05.2022

Ось такий мирний спосіб відпочинку і праці

Ось такий мирний спосіб відпочинку і праці

«Прибираємо там, де відпочиваємо!»,- під таким девізом мама Яна та донька Каріна, жительки с.Матусів, наводять лад на території паркової зони по вул. Тодося Осьмачки. Дівчата кожного дня приходять гуляти на дитячу площадку, тож і вирішили допомогти прибрати. Мама і донька висапують будяки, яких цьогоріч «вродило» дуже багато, а місцевий житель Микола вивозить сміття. Вчинок цих людей гарний для наслідування, адже, в громаді є багато місць куди мешканці полюбляють приходити відпочивати. Тому, щоб нам усім було приємно проводити час, давайте разом наводити лад. 

10:28 26.05.2022

Глибоко сумуємо, співчуваємо рідним та близьким. Непоправна втрата…

Глибоко сумуємо, співчуваємо рідним та близьким. Непоправна втрата…

І знову страшна звістка сколихнула Матусівську громаду. В сім’ї Ярослави Осадчої непоправне горе: в боях під Авдієвкою, Донецької області, загинув син Ярослави Ярославівни – Марочканич Петро Романович 12.07.1989р.н.. Нашим обов’язком є належно зустріти полеглого героя створивши живий коридор. Просимо не залишатися байдужими, підтримати матір та сестру загиблого воїна. Про час та дату поховання буде повідомлено. 

09:28 25.05.2022

Надійшла гуманітарна допомога

Надійшла гуманітарна допомога

В рамках реалізації програми надання гуманітарної допомоги цивільному населенню, яке постраждало від військового нападу на Україну у 2022 році, в Матусівську громаду  надійшла гуманітарна допомога для внутрішньо переміщених осіб у вигляді продуктів харчування довготривалого зберігання, засобів гігієни та одягу. Благодійна допомога надана за сприяння Черкаської обласної військової адміністрації: Управління екології та природніх ресурсів та Звенигородської військової адміністрації: Ватутінського комбінату вогнетривів.

09:29 21.05.2022

День вишиванки

День вишиванки

Всесвітній День вишиванки відзначається щороку у третій четвер травня. Метою свята є популяризація вишитого етнічного одягу, вшанування українських традицій та підняття патріотичного духу. Цього дня прийнято вдягати національне вбрання, куди б не довелося йти – на роботу, на навчання чи на зустріч із друзями. Сьогодні, одягнувши на роботу вишиті сорочки, до Дня вишиванки приєднались і працівники Матусівської сільської ради та зробили спільне фото біля знаку «Я люблю Матусів». Українці із задоволенням та гордістю одягають національний одяг, адже в його оберегах і символах зашифрований унікальний код нашої нації.

16:02 19.05.2022

Земельний відділ інформує

Земельний відділ інформує

 З початку введення на Україні воєнного стану, з метою збереження цілісності та конфіденційності інформації, недопущення несанкціонованого втручання та спотворення даних, недопущення випадків рейдерства Міністерством юстиції України та ДП «Національні інформаційні системи» було припинено функціонування державних реєстрів та баз даних, які адмініструються державою.  У зв’язку з цим, відділ містобудування, архітектури та земельних відносин Матусівської сільської ради доводить до відома жителів територіальної громади, що  заяви, які стосуються земельних питань тимчасово не приймаються.

15:23 16.05.2022

Долучились до формування гуманітарної допомоги

Долучились до формування гуманітарної допомоги

16 травня Матусівська  територіальна громада долучилася до формування гуманітарного вантажу, який буде направлено для забезпечення потреб наших захисників. Волонтерам, які везтимуть вантаж, було передано продукти харчування, засоби гігієни та одяг. Також сформовані адресні передачі захисникам із нашої ТГ.

15:17 16.05.2022

Весняна диспансеризація тварин в приватному секторі розпочата

Весняна диспансеризація тварин в приватному секторі розпочата

Згідно з планом протиепізоотичних заходів по Шполянському  району, впродовж травня –липня 2022 року, для забезпечення стабільної епізоотичної ситуації на території району, створення ефективного контролю за станом тварин, ранню діагностику, лікування та профілактику інфекційних, внутрішніх незаразних хвороб тварин, з дотриманням правил біологічної безпеки та вжиттям заходів щодо недопущення розповсюдження гостро-інфекційних хвороб, розпочато диспансеризацію серед великої рогатої худоби, овець, кіз та коней.

09:10 16.05.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь