A A A K K K
для людей із порушенням зору
Матусівська громада
Черкаська область, Звенигородський район

Новини

Дата: від до Скинути

У зв’язку з трагедією, яка трапилася 28.04.2023 року у місті Умань, оголошено триденну жалобу за загиблими внаслідок російської атаки у Черкаській області з 28 по 30 квітня 2023 року!

У зв’язку з трагедією, яка трапилася 28.04.2023 року у місті Умань, оголошено триденну жалобу за загиблими внаслідок російської атаки у Черкаській області з 28 по 30 квітня 2023 року!

Просимо забезпечити приспущення Державного Прапора України на будинках та спорудах органів державної влади, державних підприємств, установ та організацій, обмеження проведення розважальних заходів.

16:21 28.04.2023

Шполянське відділення  Звенигородського районного відділу ДУ «Черкаський ОЦКПХ МОЗ»  ІНФОРМУЄ

Шполянське відділення Звенигородського районного відділу ДУ «Черкаський ОЦКПХ МОЗ» ІНФОРМУЄ

З 24 по 30 квітня в Україні триває Всесвітній тиждень імунізації. «Це тиждень, коли ми маємо донести до людей необхідність використати потужну можливість убезпечити себе від багатьох інфекцій – вакцинуватися.

11:58 28.04.2023

26 КВІТНЯ - ДЕНЬ ПАМ'ЯТІ ЧОРНОБИЛЬСЬКОЇ ТРАГЕДІЇ

26 КВІТНЯ - ДЕНЬ ПАМ'ЯТІ ЧОРНОБИЛЬСЬКОЇ ТРАГЕДІЇ

  Ось вже 37 років біль і тривога Чорнобиля залишається в наших серцях. Час не загоїв чорнобильських ран, не стер у пам’яті важкі й трагічні події, імена мужніх людей, які виявили жертовність, високий патріотизм, і ціною власного життя й здоров’я зупинили ядерну катастрофу… Але Чорнобиль – не лише велика трагедія, а й символ безмежної мужності багатьох тисяч наших земляків. Біль Чорнобиля відгукнувся у серці кожного жителя нашої країни, назавжди залишаючи у пам’яті народній подвиг ліквідаторів.

08:48 26.04.2023

Виїзний прийом Пенсійного фонду

Виїзний прийом Пенсійного фонду

     20 квітня 2023 року начальник відділу обслуговування громадян №9 головного управління Пенсійного фонду України у Черкаській  області Наталія Бондаренко  провела виїзний прийом громадян в ЦНАПі Матусівської територіальної  громади та надала послуги 10 особам. Питання з якими зверталися жителі найчастіше стосувалися:

15:31 20.04.2023

Не несіть на кладовище штучні квіти!

Не несіть на кладовище штучні квіти!

     Наближаються поминальні дні. Люди, чиї близькі спочивають вічним сном, обов’язково йдуть на кладовище, прибирають могилки, несуть квіти… І хоча тема штучних пластикових квітів уже підіймається не один рік, знаходяться такі, що купують їх…Правда в тому, що штучні квіти не такі безпечні, як здавалося б. Свою яскравість вони втрачають швидко, а от негативний вплив на навколишнє середовище тримається довго. Тому просимо не використовувати штучні квіти, вінки, корзини та інші ритуальні товари виготовлені із пластику на цвинтарях Матусівської громади. Звісно, кожен приймає рішення сам, але, все таки, поміркуйте над тим, що ви несете на кладовище: небезпечний пластик і сміття, чи живі квіти, вибір яких нині такий різноманітний…

11:14 20.04.2023

20 квітня - День вдячності волонтерам

20 квітня - День вдячності волонтерам

     Волонтерство — це не робота, а покликання. Це спосіб життя і мислення. Небайдужість до чужої біди, причетність і співпереживання — те, що веде волонтерів вперед. Не кожен, відкинувши свої справи і потреби в сторони, може прийти на допомогу тому, хто потребує. Бути волонтером може тільки по-справжньому добра і чуйна людина. У час, коли наша Батьківщина перебуває в надскладній ситуації, волонтери  щодня роблять неймовірні речі, які наближають нашу країну до Перемоги. Волонтерам все під силу, а про їхні подвиги складають легенди, які додають віри у мирне та щасливе майбутнє українців. Надзвичайна згуртованість показує, що для нас немає нічого неможливого!

09:34 20.04.2023

ЗІ СВІТЛИМ ХРИСТОВИМ ВОСКРЕСІННЯМ!

ЗІ СВІТЛИМ ХРИСТОВИМ ВОСКРЕСІННЯМ!

У житті кожного християнина Великдень - свято особливо шановане та величне. Воно приходить разом із квітучою і теплою весною і наповнює людські серця добром і любов’ю. Це свято є символом торжества справедливості, перемоги життя над смертю, добра над злом, світла над тьмою, віри над безнадією.   Це свято згуртовує всіх нас у спільній справі Перемоги над російським агресором, розбудови нашої держави, в єднанні та порозумінні заради майбутнього України.

10:51 14.04.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь