A A A K K K
для людей із порушенням зору
Матусівська громада
Черкаська область, Звенигородський район

Новини

Дата: від до Скинути

Річниця загибелі земляка

Річниця загибелі земляка

09 квітня скорботний день для усієї Матусівської громади. Рік тому  біля Маріуполя, під час виконання бойового завдання, рятуючи життя тяжко поранених побратимів, загинув наш земляк Ростислав Соколовський.

09:15 09.04.2023

Відбулась атестація педагогічних працівників

Відбулась атестація педагогічних працівників

05 квітня 2023 року відбулось засідання атестаційної комісії ІІ рівня з атестації педагогічних працівників закладів освіти Матусівської   громади. Під керівництвом голови атестаційної комісії Лідії Татариної  члени комісії працювали злагоджено, кваліфіковано, в межах своїх повноважень. Комісією атестовано три педагогічні працівники. Всі рішення прийняті на їх користь, а саме:

11:39 07.04.2023

Отримали допомогу

Отримали допомогу

   Зважаючи на першочергові потреби внутрішньо переміщених сімей, які мешкають у громаді, Матусівська сільська рада особливу увагу приділяє налагоджуванню контактів та співпраці із різноманітними гуманітарними фондами. Так завдяки цьому внутрішньо переміщені жителі та багатодітні родини Матусівської громади отримали продуктові набори від ВОЛОНТЕРСЬКОГО ШТАБУ «ЛАД». Також люди, які вимушено покинули свої домівки через російську агресію, мали можливість отримати подушки, пледи, матраци, постільну білизну та гігієнічні набори, які надійшли від Управління культури та охорони культурної спадщини Черкаської обласної державної адміністрації.  Кожна з цих сімей в такий непростий час потребує особливої уваги та підтримки. Тому щира вдячність за співпрацю та допомогу.

15:11 05.04.2023

Проведення Обласного відкритого конкурсу дитячої творчості  «Великодня писанка»

Проведення Обласного відкритого конкурсу дитячої творчості «Великодня писанка»

Обласний відкритий конкурс дитячої творчості «Великодня писанка», започаткований Комунальним закладом спеціалізованої мистецької освіти «Валківська школа мистецтв» за підтримки Валківської міської ради Богодухівського району Харківської області та Обласного навчально-методичного центру підвищення кваліфікації працівників культосвітніх закладів у 2007 році.

17:56 03.04.2023

Привітали довгожительку з ювілеєм

Привітали довгожительку з ювілеєм

90 років – дата, яка уособлює собою мудрість прожитих років, велетенський життєвий досвід, являється прикладом для наслідування. Третього квітня 90-річний ювілей відзначає жителька Матусова Марія Іванівна Поліщук. Привітати довгожительку  завітали представники сільської ради. Іменинниці побажали міцного здоров’я, мирного неба  і, звичайно, дожити до ста літ і навіть більше.  І хоч, на жаль, з віком підводить здоров’я, погіршився зір і ослабли ноги, але ясний розум і добра пам’ять жінку не підводять. Марія Іванівна всім щиро дякувала за поздоровлення.

15:24 03.04.2023

Вивчай історію разом з нами. Міністерство молоді та спорту України розпочинає Всеукраїнську акцію «Єдина Україна»

Вивчай історію разом з нами. Міністерство молоді та спорту України розпочинає Всеукраїнську акцію «Єдина Україна»

Онлайн-проект покликаний поглибити знання з історії України, розповісти маловідомі факти та сформувати новий погляд на вивчення історії. Програма 2023 року оновлена і розрахована на 14 днів онлайн навчання.

14:24 03.04.2023

Виставка методичних доробок вчителів

Виставка методичних доробок вчителів

На виставці методичних доробок вчителів, яка діє в Матусівському ліцеї №2, представлено авторські програми, навчально-методичні комплекти, додатки до підручників, методичні рекомендації, поради, путівники, розробки уроків, занять і багато інших матеріалів, за якими – клопітка праця педагогів освітнього закладу, сумлінне ставлення до виконання ними посадових обов’язків.  Ті, хто має досвід практичної роботи, розуміє, що це не просто матеріали – за ними конкретна плідна праця. Усі презентовані доробки значимі, мають ефективний ресурс для удосконалення педагогічної діяльності та виконані з використанням новітніх технологій.

13:31 03.04.2023

Правила утримання собак, котів і хижих тварин у населених пунктах Матусівської ТГ

Правила утримання собак, котів і хижих тварин у населених пунктах Матусівської ТГ

1.Підприємства, установи, організації і громадяни - власники  собак,  котів і  хижих  тварин  зобов'язані  суворо  дотримуватися санітарно-гігієнічних   норм   і  правил  їх  тримання  при  умові обов'язкового забезпечення безпеки людей.

12:38 03.04.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь