A A A K K K
для людей із порушенням зору
Матусівська громада
Черкаська область, Звенигородський район

Новини

Дата: від до Скинути

Відбувся благодійний концерт на підтримку ЗСУ

Відбувся благодійний концерт на підтримку ЗСУ

Віру, надію, любов плекають у собі кожен українець, дякуючи за світанки нашим захисникам. Кожен із нас частинкою свого часу, можливостей, вчинків, умінь, слів, молитов, сердець, душі, щирості та відданості долучається до допомоги нашим непереможним воїнам.

09:33 21.05.2023

Вічна пам'ять Герою - земляку: річниця загибелі Петра Марочканича

Вічна пам'ять Герою - земляку: річниця загибелі Петра Марочканича

19 травня в Матусівській громаді вшанували пам'ять Героя - захисника Петра Марочканича. До могили загиблого, щоб пом'янути світлу пам'ять бійця, прийшли рідні та близькі, односельці та всі, хто знав Петра. Під час поминальних заходів присутні  поклали квіти до могили, висловили слова співчуття рідним та близьким, вшанували Героя хвилиною мовчання. 

14:49 19.05.2023

У ВИШИВАНКАХ МИ - НЕЗЛАМНІ!

У ВИШИВАНКАХ МИ - НЕЗЛАМНІ!

    18 травня, у ДЕНЬ ВИШИВАНКИ, у  Матусівській ТГ долучились  до благодійної справи. У школах громади пройшов  благодійний ярмарок, який згуртував жителів громади та всю шкільну родину: учнів, вчителів, батьків. Територія біля освітніх закладів нагадувала величезний вулик. Було стільки цікавого і смачненького:  торти, пироги, тістечка, печиво, вафлі, бутерброди, напої – від такого різноманіття смаколиків розбігалися очі!   Ціни – символічні. Домашні страви охоче розкуповували не тільки діти,  а й батьки, вчителі та гості. Зібрані на ярмарку кошти будуть використані на потреби наших земляків, які служать у Збройних Силах України.

12:03 19.05.2023

Кліщі не дрімають

Кліщі не дрімають

    За інформацією ДУ «Черкаський ОЦКП МОЗ, в області погіршилась епідситуація з захворюваності на хворобу Лайма (Бореліоз), джерелом

23:04 16.05.2023

Черкащина доєдналась до серії регіональних конференцій по безбар’єрності,  які пройшли Україною

Черкащина доєдналась до серії регіональних конференцій по безбар’єрності, які пройшли Україною

«Післявоєнна Україна має бути безбар’єрною» — таким був головний меседж регіональної конференції з безбар’єрності, організованої лідерками руху «Зе!Жінки». Участь у ній взяли представники місцевих владних структур, громадські активісти та люди з інвалідністю.

17:01 13.05.2023

9 травня в Україні вперше відзначають День Європи

9 травня в Україні вперше відзначають День Європи

Цьогоріч Україна вперше за двадцять років долучиться до заходів з нагоди Дня Європи — свята, яке традиційно 9 травня відзначається в Європейському Союзі та інших країнах на знак миру та єдності на континенті. "Будемо вшановувати нашу історичну єдність – єдність усіх європейців, які знищили нацизм і переможуть рашизм", — сказав президент Володимир Зеленський у зверненні 8 травня після підписання указу про щорічне відзначення свята в Україні.

10:15 09.05.2023

11 травня відбудеться семінар на тему "Алгоритм визначення підприємств, установ і організацій, які є критично важливими для функціонування економіки та забезпечення життєдіяльності населення в особливий період на території Черкаської області"

11 травня відбудеться семінар на тему "Алгоритм визначення підприємств, установ і організацій, які є критично важливими для функціонування економіки та забезпечення життєдіяльності населення в особливий період на території Черкаської області"

      Постановою Кабінету Міністрів України від 27 січня 2023 року № 76 „Деякі питання реалізації положень Закону України „Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію” щодо бронювання військовозобовʼязаних на період мобілізації та на воєнний час“ затверджено Порядок та критерії визначення підприємств, установ і організацій, які є критично важливими для функціонування економіки та забезпечення життєдіяльності населення в особливий період (далі – Порядок та критерії). Ці Порядок та критерії відповідно до Закону України „Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію“ встановлюють механізм визначення підприємств, установ і організацій, які є критично важливими для функціонування економіки та забезпечення життєдіяльності населення в особливий період, для цілей бронювання військовозобов’язаних на період мобілізації та на воєнний час.

10:01 09.05.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь