A A A K K K
для людей із порушенням зору
Матусівська громада
Черкаська область, Звенигородський район

Новини

Дата: від до Скинути

ВИПАЛЮВАТИ СТЕРНЮ ТА ІНШІ РОСЛИННІ ЗАЛИШКИ ЗАБОРОНЕНО!

ВИПАЛЮВАТИ СТЕРНЮ ТА ІНШІ РОСЛИННІ ЗАЛИШКИ ЗАБОРОНЕНО!

Саме із спалювання стерні на полях починається більшість пожеж. Спалювання сухої рослинності або її залишків, випалювання стерні, луків, пасовищ, приносить значну шкоду навколишньому середовищу, зростає ймовірність пожеж у житлових будинках. Окрім безпосередньої загрози людському здоров’ю, спалювання післяжнивних залишків призводить до цілої низки небезпек. 

15:50 13.07.2023

Оголошення!

Оголошення!

    В заклади освіти Матусівської громади  потрібен практичний психолог ( по 0,5 ставки) - відповідно до рішення виконавчого комітету Матусівської сільської ради №79 від 07.06.2023р.

09:48 12.07.2023

З ДНЕМ СЕЛА СТАНІСЛАВЧИК!

З ДНЕМ СЕЛА СТАНІСЛАВЧИК!

Шановні жителі села Станіславчик! Щиро вітаємо вас з Днем села! Нехай сьогоднішній день наповнить ваші душі натхненням і радістю, зміцнить віру і подарує надію, нагородить терпінням, мудрістю, життєвими благами і щасливими миттєвостями. Нехай живе наше рідне село, народжуються і підростають діти, нехай щастя, любов та достаток будуть на кожній його вулиці, у кожному домі, у кожній родині. На жаль, війна внесла в наше життя свої правила, і цьогорічне свято затьмарене сумними подіями та має гіркий присмак. Багато хто з вас із завмиранням серця чекає звісток від рідних та близьких, чоловіків, синів, братів, друзів, які мужньо захищають нашу країну від російської навали. І ми не можемо ні на хвилину про це забувати, маємо бути єдиними і згуртованими, спрямовуючи всі свої прагнення та дії на довгоочікувану і бажану ПЕРЕМОГУ! Щиро віримо, що в наступному році День села ми святкуватимемо в мирній вільній Україні! Зі святом! Слава Україні!

09:53 07.07.2023

З Днем Національної поліції України!

З Днем Національної поліції України!

День Національної поліції України святкуємо щорічно 4 липня. У цей день ми дякуємо за службу поліцейським, які забезпечують правопорядок та безпеку громадян в Україні. Вітаємо тих, хто обрав горде покликання служити та захищати державу і націю, з професійним святом! Вічна слава поліцейським, які загинули під час оборони України від російських терористів. Повага тим, хто продовжує нести нелегку службу заради спокою українських громад, а також визволення наших людей та земель з московської неволі та окупації.

10:42 04.07.2023

Інформаційні матеріали до Дня Конституції України – 2023

Інформаційні матеріали до Дня Конституції України – 2023

28 червня цього року Україна відзначатиме 27-му річницю прийняття Конституції – головного нормативно-правового акта держави, який закріплює основи суспільного ладу, державний устрій, систему, порядок утворення, принципи організації і діяльності державних органів, права та обов’язки громадян.

13:37 28.06.2023

З Днем Конституції України!

З Днем Конституції України!

Рівно 27 років тому наша держава отримала Основний Закон, що ґарантує втілення мрій і сподівань на краще й благополучне життя у власній державі. Але у нас триває війна, і ми зіштовхнулись з тим, що наша країна перетворилась на країну в бронежилетах та берцях, країну в бомбосховищах та окопах.  На жаль, настали колосальні зміни, прийшли окупанти, які скоюють абсолютне зло. Вони нищать міста та села, катують, вбивають мирне цивільне населення нашої країни.  І сьогодні ми боремось за свободу і свою землю. Заради майбутнього своїх дітей та онуків, за їхнє життя й можливість жити, як прописує наш Основний Закон, - у правовій, соціальній, демократичній, суверенній і незалежній державі. Зробимо для цього все можливе! Віримо в добро, мир та справедливість!  

08:35 28.06.2023

Проект-посту: оголошення про реєстрацію на онлайн семінари в рамках Державної програми „єРобота Грант для ветеранів та членів їхніх сімей“

Проект-посту: оголошення про реєстрацію на онлайн семінари в рамках Державної програми „єРобота Грант для ветеранів та членів їхніх сімей“

Департамент регіонального розвитку Черкаської обласної державної адміністрації в рамках реалізації Програми розвитку малого та середнього підприємництва Черкаської області на 2021 - 2025 роки та з метою промоції Державної програми „єРобота: Грант для ветеранів та членів їхніх сімей“ у партнерстві з Філія-Черкаське обласне управління АТ „Ощадбанк“ та Черкаським обласним центром зайнятості запрошує на онлайн семінари.

15:26 26.06.2023

Вшанували борців за волю України

Вшанували борців за волю України

    24 червня відбувся історико –патріотичний фестиваль «Товмацький курінь».Село Товмач стало центром фестивалю через свою історію. Тут народилися Головний отаман Холодного Яру Іван Лютий-Лютенко (Іван Ґонта) і прототип Чорного Ворона з однойменного роману Василя Шкляра Іван Черноусов.

10:56 25.06.2023

Конкурс з відбору психологів, які можуть залучатися до кримінальних проваджень за участю малолітніх, неповнолітніх осіб

Конкурс з відбору психологів, які можуть залучатися до кримінальних проваджень за участю малолітніх, неповнолітніх осіб

Конкурс з відбору психологів, які можуть залучатися до кримінальних проваджень за участю малолітніх, неповнолітніх осіб через регіональні центри з надання безоплатної вторинної правової допомоги

13:07 23.06.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь