A A A K K K
для людей із порушенням зору
Матусівська громада
Черкаська область, Звенигородський район

Новини

Дата: від до Скинути

1червня – Міжнародний день захисту дітей

Діти – це найголовніше, що мають дорослі. Наш обов’язок зробити все можливе і неможливе, аби кожна дитина відчувала захист, безпеку, підтримку, турботу та любов. Ми маємо докласти максимум зусиль, щоб наші діти жили у мирній країні, адже вони – продовження кожного з нас. Вони – майбутнє України.

12:38 01.06.2022

Дорогі діти, щиро вітаємо вас зі світлим святом – Міжнародним днем захисту дітей!

 Це свято стало символом дитячої щирої радості і надії на майбутнє. Саме у дітях ми, дорослі, бачимо здійснення своїх мрій та сподівань, прагнемо, щоб вони росли здоровими та мали всі умови для всебічного розвитку. І наш святий обов’язок – зробити своїх дітей щасливими. Любі діти! Ви – майбутнє України, наша опора, впевненість у завтрашньому дні. Тож, головне ваше завдання сьогодні - вірити в Збройні сили України, в нашу перемогу!  Нехай сяюча посмішка стане вашим вірним супутником, а маленькі дитячі серця завжди зігріває любов, ласка і батьківське тепло. Добра вам, великих успіхів, здійснення найзаповітніших дитячих мрій і, найголовніше, -  мирного неба над головою!

14:33 31.05.2022

Шановні учасники освітнього процесу! Від щирого серця вітаємо всіх вас із закінченням навчального року!

           Особливий цей день для наших випускників, які вирушають у майбутнє.  Минуть роки, але ви будете пам’ятати  шкільні дзвінки,  рідну школу, і ваших вчителів, по-батьківськи вимогливих і по-материнськи турботливих. Разом із вами вони пройшли роки вашого шкільного життя, раділи вашими успіхами, переймалися невдачами. Отож, цінуйте їхню любов і підтримку.

08:34 31.05.2022

Дорогі учні! Шановні вчителі та батьки!

Щиро вітаю вас із закінченням навчального року! Сьогодні ми перегортаємо ще одну сторінку славного освітянського літопису. Закінчився непростий 2021-2022 навчальний рік, який пройшов складно, але, незважаючи ні на що,  завдання, поставлені перед усіма учасниками педагогічного процесу, були успішно виконані.  

09:42 30.05.2022

Дія.Бізнес

Висловлюємо Вам повагу та повідомляємо, що ДУ “Офіс розвитку підприємництва та експорту” спільно з ГС “Центр розвитку інновацій”, національним проектом з розвитку підприємництва та експорту Дія.Бізнес та партнерами, які долучаються, розпочали Ініціативу для сприяння відновленню та адаптації економіки територіальних громад/регіонів, місцевих бюджетів, підтримки підприємців, розвитку експорту (https://busincss.diia.gov.ua/cconomic-rccovery).

09:19 30.05.2022

Про перевезення пасіки у період воєнного стану

В зв’язку із введенням воєнного стану в Україні, враховуючи розпорядження Черкаської військової адміністрації від 23.03.2022 № 119 „Про заборону відвідування лісів Черкаської області населенням і в'їзду до них транспортних засобів та іншої самохідної техніки у період воєнного стану“ для переміщення пасіки в період медозбору потрібно подати до Черкаської обласної адміністрації наступну інформацію:

09:06 30.05.2022

Компенсація роботодавцю витрат на оплату праці за працевлаштування внутрішньо переміщених осіб

20 березня 2022 року набув чинності «Порядок надання роботодавцю компенсації витрат на оплату праці за працевлаштування внутрішньо переміщених осіб внаслідок проведення бойових дій під час воєнного стану в Україні». Дія цього Порядку поширюється на роботодавців, які працевлаштували внутрішньо переміщених осіб під час воєнного стану в Україні, введеного Указом Президента України від 24 лютого 2022 р. № 64 «Про введення воєнного стану в Україні», зокрема тих працівників, які отримали статус внутрішньо переміщеної особи.

16:50 27.05.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь