A A A K K K
для людей із порушенням зору
Матусівська громада
Черкаська область, Звенигородський район

Новини

Дата: від до Скинути

Допомога багатодітним сім’ям

Допомога багатодітним сім’ям

Багатодітні сім’ї Матусівської громади отримали допомогу від Звенигородської районної організації Товариства Червоного Хреста України. Продукти харчування та засоби гігієни – суттєва підтримка для родин, в яких троє і більше дітей шкільного віку. Щира вдячність голові районної організації Товариства Червоного Хреста Володимиру Слиньку за надану допомогу та співпрацю.

09:30 30.08.2022

Андрій Стріхарський: зміни у законодавстві

Андрій Стріхарський: зміни у законодавстві

22 серпня 2022 року Президент Володимир Зеленський підписав Закон України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо забезпечення вимог цивільного захисту під час планування та забудови територій" (№ 2486-IX)

09:18 30.08.2022

Україна відзначає День пам'яті захисників

Україна відзначає День пам'яті захисників

29 серпня, у День пам'яті захисників, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, о 10:00 відбудеться загальнонаціональна хвилина мовчання.

08:56 29.08.2022

У цьому опалювальному сезоні маємо подбати про економію ресурсів та збереження тепла  – Олександр Слобожан

У цьому опалювальному сезоні маємо подбати про економію ресурсів та збереження тепла – Олександр Слобожан

Виконавчий директор Асоціації міст України Олександр Слобожан в ефірі 24 каналу розповів про особливості підготовки до опалювального сезону в приватних будинках і багатоповерхівках.

15:19 25.08.2022

З Днем Незалежності України!

З Днем Незалежності України!

У світі є одна країна, де для тебе сонце світить яскравіше, де все серцю миліше, де тобі дихається так легко та так вільно. Ти знаєш, що тут завжди тобі допоможуть і ніхто не полишить в біді. Це твоя земля, твоя Батьківщина – Твоя Україна. Зовсім не має значення, де ти народився: у Києві чи Одесі, у Львові чи Луганську, Вінниці чи Севастополі, ти на своїй землі – це все Україна, тут твій дім, твої рідні та близькі. Ми всі одна велика родина, всі єдині, бо ми українці.

15:08 24.08.2022

З Днем Незалежності України!

З Днем Незалежності України!

   Нелегкою була дорога українського народу до того незабутнього дня, коли втілилася у життя національна ідея. До цієї славетної дати йшло багато поколінь наших предків, які відважно та невтомно боролися за самостійну державу та її майбутнє. На жаль і сьогодні нам  доводиться боротися та відстоювати свободу, суверенітет, цілісність території, інтереси рідної країни. Маємо гідно пережити ці важкі часи і в єднанні, ціною спільних зусиль, захистити незалежність, наше право бути повноцінними господарями на своїй українській землі!

09:44 24.08.2022

Відбудовуємо країну разом

Відбудовуємо країну разом

Вчора на засіданні Комітету я, як голова підкомітету з питань житлової політики та захисту інвестицій в об’єкти будівництва, доповів про законопроєкт № 6458 —«щодо здійснення комплексної реконструкції кварталів (мікрорайонів) застарілого житлового фонду».

15:56 23.08.2022

З Днем Державного Прапора!

З Днем Державного Прапора!

 Державний прапор - символ єдності, сили, свободи та честі. Повага до прапора - це повага до своєї історії, культури і традицій. Сьогодні під жовто-блакитним  прапором український народ виборює та утверджує свою свободу,  державність та самостійність. Ми повинні берегти та шанувати його, як найвищу національну святиню. Нехай у ці дні над будівлями майорить державний стяг та наповнює серця патріотизмом, гордістю за наш волелюбний народ.

08:28 23.08.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь