A A A K K K
для людей із порушенням зору
Матусівська громада
Черкаська область, Звенигородський район

Новини

Дата: від до Скинути

Вітаємо з Днем села Станіславчик!

У житті кожної людини буває багато свят: родинних, релігійних та загальнодержавних, але є свята, які займають окреме місце в наших серцях. Без сумніву, одним із таких є День рідного села. Жителі Станіславчика святкують День села на свято Івана Купала.  Тож, з нагоди Дня села вітаємо всіх мешканців  Станіславчика зі святом та бажаємо, перш за все, миру! Нехай кожен наступний день буде зігрітий добром і теплом, повагою та порозумінням рідних і близьких. А  Станіславчику бажаємо бути і надалі вічно квітучим і красивим селом, де життя кожної людини, кожної родини наповнюється  радістю і надією на краще! Сьогодні, у ці непрості для нашої країни часи, нам так важливо бути єдиною, згуртованою родиною, мати різні думки і погляди, але вміти чути один одного, знаходити компроміси та досягати бажаних цілей. А найголовніша наша ціль сьогодні це – Перемога, яка обов’язково буде за нами!

09:32 07.07.2022

Приємна новина

У Матусівській громаді є гарна традиція під час реєстрації дитини вітати батьків та дарувати новонародженим подарунки. Сьогодні секретар сільської ради Наталія Рак привітала сім’ю Оксани та Руслана Красілічів з народженням донечки Вірочки, яка народилась 30 червня.  Ніщо так не зігріває родинне вогнище, як діти, тож  Наталія Петрівна побажала батькам любити донечку, а Вірочка нехай росте розумною і здоровою. Нехай осягає добро і знає тільки хороше в цьому житті.

14:27 04.07.2022

У громаді розпочали роботу гуртки для дітей

Щоб дозвілля дітей під час літніх канікул було цікавим і  корисним з 1 липня  в Матусівському будинку культури організувано роботу безкоштовних гуртків. Сьогодні діти із задоволенням відвідали перше заняття хореографічного гуртка. Надалі на всіх бажаючих чекають захопливі навчання гри на гітарі та відеомонтажу.

13:08 04.07.2022

UNITED 24

Указом Президента України від 17 травня 2022 року № 344/2022 постановлено Кабінету Міністрів України забезпечити запровадження в рамках національної платформи «UNITED 24» «єдиного вікна» для пожертв від благодійних організацій, міжнародних партнерів та громадян з метою підтримки України, зокрема за такими напрямками, як: допомога Збройним Силам України; гуманітарна, медична допомога і допомога дітям; відновлення інфраструктури; цифрова та інформаційна протидія збройній агресії. За півтора місяці роботи кампанії було зібрано $60 млн, які вже ефективно використовуються міністерствами. Міністерство охорони здоров’я вже закупили апарати ШВЛ для лікарень, а також займаються покупкою рентген апаратів. Міністерство оборони закупили за гроші, які були пожертвувані через Портал UNITED24, велику партію бронежилетів і форми для наших захисників.

12:17 01.07.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь