A A A K K K
для людей із порушенням зору
Матусівська громада
Черкаська область, Звенигородський район

Новини

Дата: від до Скинути

Переможемо з піснею!

Переможемо з піснею!

  Сьогодні в Матусівському ліцеї №1відбулась зустріч із нашою землячкою, заслуженою артисткою України, виконавицею українського фольклору та авторських пісень, громадською діячкою Русланою Лоцман. Співачка приїхала, щоб підтримати жителів громади, які приєдналися до волонтерського руху та подякувати їм  за неймовірну зібраність і силу духу, яку  проявляють наші господині як волонтери: долучаються до плетіння захисник сіток, печуть смаколики нашим захисникам, готують тушковане м'ясо та кашу. От і сьогодні до Сигнаївського волонтерського центру було передане печиво, спечене з любовю та вірою в перемогу.  

21:33 12.07.2022

Запрошуємо взяти участь у вебінарі

Запрошуємо взяти участь у вебінарі

З метою формування у суспільства розуміння важливості оформлення трудових відносин, Державною службою України з питань праці 1 липня 2022 року розпочато інформаційну кампанію «Виходь на світло!». Кампанія спрямовується на працівників і роботодавців, які продовжують працювати, але при цьому уникають належного оформлення трудових відносин та сплати податків. Кампанія реалізується за підтримки проекту ЄС-МОП «На шляху до безпечної, здорової та задекларованої праці». Запрошуємо суб`єктів господарювання, які здійснюють діяльність на території  Матусівської громади, взяти участь у вебінарі, щодо шляхів реалізації зазначеної кампанії, який відбудеться 11.07.2022 об 11-00 за посиланням: https://zoom.us/j/92091774926?pwd=Y2RsczZVY3lSMW15TVNlakpWL2gzZz09 Идентификатор конференции: 920 9177 4926 Код доступа: 5D25ni.

12:15 08.07.2022

Привітали довгожителя

Привітали довгожителя

7 липня   мешканцю Матусова Задериушку Івану Романовичу виповнилося 92 роки. З нагоди поважної дати до іменинника завітала голова громади Леся Шаповал. Леся Володимирівна подякувала Івану Романовичу за невтомну працю та побажала міцного здоров’я, бадьорості, добра, довголіття і, найголовніше, миру.  Іван Романович, у свою чергу, висловив вдячність керівництву громади за подарунки та щирі слова.

14:59 07.07.2022

Надійшла гуманітарна допомога із районної ради

Надійшла гуманітарна допомога із районної ради

Завдячуючи Звенигородській районній раді Матусівська громада отримала гуманітарну допомогу для внутрішньо переміщених сімей, які мають дітей дошкільного віку. Діти отримують дитяче харчування, підгузки та засоби гігієни. Дякуємо районній раді за співпрацю!

14:58 07.07.2022

Вітаємо з Днем села Станіславчик!

Вітаємо з Днем села Станіславчик!

У житті кожної людини буває багато свят: родинних, релігійних та загальнодержавних, але є свята, які займають окреме місце в наших серцях. Без сумніву, одним із таких є День рідного села. Жителі Станіславчика святкують День села на свято Івана Купала.  Тож, з нагоди Дня села вітаємо всіх мешканців  Станіславчика зі святом та бажаємо, перш за все, миру! Нехай кожен наступний день буде зігрітий добром і теплом, повагою та порозумінням рідних і близьких. А  Станіславчику бажаємо бути і надалі вічно квітучим і красивим селом, де життя кожної людини, кожної родини наповнюється  радістю і надією на краще! Сьогодні, у ці непрості для нашої країни часи, нам так важливо бути єдиною, згуртованою родиною, мати різні думки і погляди, але вміти чути один одного, знаходити компроміси та досягати бажаних цілей. А найголовніша наша ціль сьогодні це – Перемога, яка обов’язково буде за нами!

09:32 07.07.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь