A A A K K K
для людей із порушенням зору
Матусівська громада
Черкаська область, Звенигородський район

Новини

Дата: від до Скинути

20 липня відбулась 38 сесія VIII скликання Матусівської сільської ради

20 липня відбулась 38 сесія VIII скликання Матусівської сільської ради

На сесії депутати прийняли рішення Про Програму фінансової підтримки працівників управління соціального захисту населення Звенигородської районної державної адміністрації Черкаської області на 2023 рік, Програму підтримки регіонів, найбільш постраждалих внаслідок агресії російської федерації на 2023-2025 роки. Також прийняте рішення про надання матеріальної допомоги членам родин військовослужбовців та матеріальної допомоги на лікування.

08:29 21.07.2023

Конференція «Місцеве самоврядування - основа європейської інтеграції та відновлення України» зібрала понад 500 учасників з України та світу

Конференція «Місцеве самоврядування - основа європейської інтеграції та відновлення України» зібрала понад 500 учасників з України та світу

07 липня 2023 року в Києві у змішаному форматі відбулась Конференція «Місцеве самоврядування - основа європейської інтеграції та відновлення України».

10:01 18.07.2023

Отримали допомогу

Отримали допомогу

Внутрішньо переміщені сім’ї Матусівської громади  отримали  продуктові набори від Звенигородської районної організації Товариства Червоного Хреста України. Така допомога є одноразовою, тому отримували ті внутрішньо переміщені жителі громади, кому допомога від Червоного Хреста не надавалася.

15:17 17.07.2023

Оголошення!

Оголошення!

З 14.07.2023 по 05.08.2023 лікар загальної практики сімейної медицини с.Матусів Валентин Андрійович Жура знаходиться у відпустці. За потреби можна звертатися в с.Сигнаївку до лікаря Світлани Іванівни Дишлевої.

14:37 17.07.2023

Що треба знати про працевлаштування неповнолітніх

Що треба знати про працевлаштування неповнолітніх

Багато з дітей, бажаючи мати фінансову незалежність або заради придбання цінних речей, замислюються над літнім підробітком. Але не все так просто і законодавством України врегульовані питання щодо роботи неповнолітніх.

13:42 17.07.2023

Правила пожежної безпеки під час жнив

Правила пожежної безпеки під час жнив

Пора жнив особливий пожежонебезпечний період. Загрозливу обстановку створюють спекотна погода, сухі хліба, енергонасичені хлібозбиральні агрегати, які нерідко знаходяться у не справному стані, а також людська недбалість та безвідповідальність. Загальновідомо, що в цей напружений час найменша необережність у поводженні з вогнем коло хлібних масивів, кинутий недопалок, іскри від сільгоспмашин, випалювання стерні тощо, можуть стати причиною пожежі, яка призведе до значних матеріальних втрат. Звенигородське районне управління Головного управління ДСНС України у Черкаській області звертається із проханням виконувати основні правила пожежної безпеки!

12:31 17.07.2023

Постраждалі від сексуального насильства під час війни та домашнього насильства можуть отримати безоплатну правову допомогу від держави

Постраждалі від сексуального насильства під час війни та домашнього насильства можуть отримати безоплатну правову допомогу від держави

Система безоплатної правової допомоги (БПД) запускає інформаційну кампанію про допомогу постраждалим від насильства. Кампанія складатиметься з двох частин: підтримка у випадках сексуального насильства, пов’язаного зі збройною агресією росії проти України та допомога постраждалим від домашнього насильства.

00:04 16.07.2023

«Немаленькі люди»

«Немаленькі люди»

Це 31 серія короткометражних фільмів про молодь, яка радикально змінила своє життя через війну. Герої циклу представляють різні регіони, мають різні історії змін, проте всіх їх єднає чітко визначена громадянська позиція – бути громадянами своєї країни, допомогти їй вистояти і перемогти. Герої серіалу обрали різні шляхи для себе: хтось пішов до лав ЗСУ, хтось став госпітальєром, військовим медиком, волонтером - про нові для себе ролі, складнощі і перемоги. Серії не пов’язані одна з одною і можуть бути показані в різному порядку. «Немаленькі люди» є проектом, який було реалізовано на замовлення Міжнародного Республіканського Інституту ( МРІ, його молодіжної програми, зокрема), про що зазначено в титрах фільму. Цикл створено для некомерційного поширення, як в Україні, так і за її межами - для цього підготовлені серії з англійськими титрами.  На даний час команда молодіжної програми МРІ готує продовження циклу. В ньому мова йтиме про молодіжні громадські організації, які реалізують проекти, спрямовані на відновлення України. Цикл складатиметься з 10 серій.

23:58 15.07.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь