A A A K K K
для людей із порушенням зору
Матусівська громада
Черкаська область, Звенигородський район

Новини

Дата: від до Скинути

Оголошення!

Оголошення!

З 14.07.2023 по 05.08.2023 лікар загальної практики сімейної медицини с.Матусів Валентин Андрійович Жура знаходиться у відпустці. За потреби можна звертатися в с.Сигнаївку до лікаря Світлани Іванівни Дишлевої.

14:37 17.07.2023

Що треба знати про працевлаштування неповнолітніх

Що треба знати про працевлаштування неповнолітніх

Багато з дітей, бажаючи мати фінансову незалежність або заради придбання цінних речей, замислюються над літнім підробітком. Але не все так просто і законодавством України врегульовані питання щодо роботи неповнолітніх.

13:42 17.07.2023

Правила пожежної безпеки під час жнив

Правила пожежної безпеки під час жнив

Пора жнив особливий пожежонебезпечний період. Загрозливу обстановку створюють спекотна погода, сухі хліба, енергонасичені хлібозбиральні агрегати, які нерідко знаходяться у не справному стані, а також людська недбалість та безвідповідальність. Загальновідомо, що в цей напружений час найменша необережність у поводженні з вогнем коло хлібних масивів, кинутий недопалок, іскри від сільгоспмашин, випалювання стерні тощо, можуть стати причиною пожежі, яка призведе до значних матеріальних втрат. Звенигородське районне управління Головного управління ДСНС України у Черкаській області звертається із проханням виконувати основні правила пожежної безпеки!

12:31 17.07.2023

Постраждалі від сексуального насильства під час війни та домашнього насильства можуть отримати безоплатну правову допомогу від держави

Постраждалі від сексуального насильства під час війни та домашнього насильства можуть отримати безоплатну правову допомогу від держави

Система безоплатної правової допомоги (БПД) запускає інформаційну кампанію про допомогу постраждалим від насильства. Кампанія складатиметься з двох частин: підтримка у випадках сексуального насильства, пов’язаного зі збройною агресією росії проти України та допомога постраждалим від домашнього насильства.

00:04 16.07.2023

«Немаленькі люди»

«Немаленькі люди»

Це 31 серія короткометражних фільмів про молодь, яка радикально змінила своє життя через війну. Герої циклу представляють різні регіони, мають різні історії змін, проте всіх їх єднає чітко визначена громадянська позиція – бути громадянами своєї країни, допомогти їй вистояти і перемогти. Герої серіалу обрали різні шляхи для себе: хтось пішов до лав ЗСУ, хтось став госпітальєром, військовим медиком, волонтером - про нові для себе ролі, складнощі і перемоги. Серії не пов’язані одна з одною і можуть бути показані в різному порядку. «Немаленькі люди» є проектом, який було реалізовано на замовлення Міжнародного Республіканського Інституту ( МРІ, його молодіжної програми, зокрема), про що зазначено в титрах фільму. Цикл створено для некомерційного поширення, як в Україні, так і за її межами - для цього підготовлені серії з англійськими титрами.  На даний час команда молодіжної програми МРІ готує продовження циклу. В ньому мова йтиме про молодіжні громадські організації, які реалізують проекти, спрямовані на відновлення України. Цикл складатиметься з 10 серій.

23:58 15.07.2023

ВИПАЛЮВАТИ СТЕРНЮ ТА ІНШІ РОСЛИННІ ЗАЛИШКИ ЗАБОРОНЕНО!

ВИПАЛЮВАТИ СТЕРНЮ ТА ІНШІ РОСЛИННІ ЗАЛИШКИ ЗАБОРОНЕНО!

Саме із спалювання стерні на полях починається більшість пожеж. Спалювання сухої рослинності або її залишків, випалювання стерні, луків, пасовищ, приносить значну шкоду навколишньому середовищу, зростає ймовірність пожеж у житлових будинках. Окрім безпосередньої загрози людському здоров’ю, спалювання післяжнивних залишків призводить до цілої низки небезпек. 

15:50 13.07.2023

Оголошення!

Оголошення!

    В заклади освіти Матусівської громади  потрібен практичний психолог ( по 0,5 ставки) - відповідно до рішення виконавчого комітету Матусівської сільської ради №79 від 07.06.2023р.

09:48 12.07.2023

З ДНЕМ СЕЛА СТАНІСЛАВЧИК!

З ДНЕМ СЕЛА СТАНІСЛАВЧИК!

Шановні жителі села Станіславчик! Щиро вітаємо вас з Днем села! Нехай сьогоднішній день наповнить ваші душі натхненням і радістю, зміцнить віру і подарує надію, нагородить терпінням, мудрістю, життєвими благами і щасливими миттєвостями. Нехай живе наше рідне село, народжуються і підростають діти, нехай щастя, любов та достаток будуть на кожній його вулиці, у кожному домі, у кожній родині. На жаль, війна внесла в наше життя свої правила, і цьогорічне свято затьмарене сумними подіями та має гіркий присмак. Багато хто з вас із завмиранням серця чекає звісток від рідних та близьких, чоловіків, синів, братів, друзів, які мужньо захищають нашу країну від російської навали. І ми не можемо ні на хвилину про це забувати, маємо бути єдиними і згуртованими, спрямовуючи всі свої прагнення та дії на довгоочікувану і бажану ПЕРЕМОГУ! Щиро віримо, що в наступному році День села ми святкуватимемо в мирній вільній Україні! Зі святом! Слава Україні!

09:53 07.07.2023

З Днем Національної поліції України!

З Днем Національної поліції України!

День Національної поліції України святкуємо щорічно 4 липня. У цей день ми дякуємо за службу поліцейським, які забезпечують правопорядок та безпеку громадян в Україні. Вітаємо тих, хто обрав горде покликання служити та захищати державу і націю, з професійним святом! Вічна слава поліцейським, які загинули під час оборони України від російських терористів. Повага тим, хто продовжує нести нелегку службу заради спокою українських громад, а також визволення наших людей та земель з московської неволі та окупації.

10:42 04.07.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь