A A A K K K
для людей із порушенням зору
Матусівська громада
Черкаська область, Звенигородський район

Новини

Дата: від до Скинути

Звенигородське лісове господарство

Звенигородське лісове господарство

Філія «Звенигородське лісове господарство»_ДП «ЛІСИ УКРАЇНИ» з метою своєчасного забезпечення громадян та соціально значущих місцевих об’єктів територіальних громад, котрі використовують деревину дров’яну в якості палива для опалення, для сталого проходження опалюваного періода 2023/2024 років інформуємо щодо можливості реалізації деревини дров’яної НВ для потреб територіальної громади:

15:35 31.10.2023

Як впровадити програму стажування для молоді

Як впровадити програму стажування для молоді

Посібник який розробила команда Міжнародний республіканський інститут «IRI Ukraine» для органів місцевого самоврядування на основі практичного досвіду впровадження пілотних програм стажування у громадах в межах програми USAID «Мріємо та діємо». Посібник містить наступні покрокові інструкції та рекомендації для органів місцевого самоврядування, як впровадити програму стажування для молоді:

15:42 30.10.2023

Щодо відображення у розрахункових документах РРО/ПРРО інформації щодо оплати товарів частинами

Щодо відображення у розрахункових документах РРО/ПРРО інформації щодо оплати товарів частинами

У зв’язку з надходженням запитів від платників податків ДПС надає рекомендації стосовно відображення у розрахункових документах реєстраторів розрахункових операцій та програмних реєстраторів розрахункових операцій (далі – РРО/ПРРО) інформації щодо оплати товарів частинами.

09:06 26.10.2023

День української писемності та мови 2023: коли цьогоріч писатимуть Радіодиктант національної єдності

День української писемності та мови 2023: коли цьогоріч писатимуть Радіодиктант національної єдності

Згідно з Указом президента України №455/2023 Про внесення змін до деяких указів президента України, відтепер День української писемності та мови відзначатиметься в Україні щорічно 27 жовтня.  Зміни погодили згідно з новоюліанським церковним календарем. Вони набрали чинності 28 липня 2023 року. Свято традиційно відзначали щорічно у День пам’яті Преподобного Нестора Літописця, якого вважають автором Повісті минулих літ.

08:57 26.10.2023

"Платформа ветерана „Черкаський вимір“

"Платформа ветерана „Черкаський вимір“

Черкаська обласна військова адміністрація разом з партнерами створили веб-сторінку „Платформа ветерана „Черкаський вимір“, який сприятиме інтеграції захисників і захисниць у мирне життя https://ukrveteran.ck.gov.ua/. На даному сайті зібрано й упорядковано всю необхідну для ветеранів інформацію. Платформа містить алгоритми пошуку зниклих безвісти, набуття статусу ветерана війни, переліки пільг як державного рівня, так і в розрізі тергромад, медична допомога та реабілітація, пенсійне забезпечення, професійна освіта, започаткування власної справи, грантові можливості та багато інших інструментів.

12:09 18.10.2023

18 жовтня – Європейський день протидії торгівлі людьми

18 жовтня – Європейський день протидії торгівлі людьми

Щорічно 18 жовтня відзначається Європейський день боротьби з торгівлею людьми, мета якого – висвітлення проблеми торгівлі людьми, необхідність об’єднання зусиль для протидії цьому явищу, переслідування злочинців, надання допомоги постраждалим особам.

11:38 18.10.2023

ПАМ’ЯТКА ДЛЯ НАСЕЛЕННЯ ПРИ ЕКСПЛУАТАЦІЇ ПІЧНОГО ОПАЛЕННЯ

ПАМ’ЯТКА ДЛЯ НАСЕЛЕННЯ ПРИ ЕКСПЛУАТАЦІЇ ПІЧНОГО ОПАЛЕННЯ

З настанням холодів зростає кількість виникнення пожеж в оселях громадян. Статистика свідчить, що більшість загорань стаються через порушення правил пожежної безпеки під час використання та монтажу пічного опалення.Тому у повсякденних турботах, рятуючись від холоду, не забувайте про дотримання елементарних правил пожежної безпеки під час експлуатації опалювальних печей та інших обігрівальних приладів:

10:34 18.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь