A A A K K K
для людей із порушенням зору
Матусівська громада
Черкаська область, Звенигородський район

Новини

Дата: від до Скинути

Шановні освітяни!

Шановні освітяни!

    Щиро вітаємо з вашим професійним святом. Святом людей, які обрали сенсом свого життя педагогічний фах і залишаються вірними покликанню вчителя все життя. Ви навчаєте дітей творчо мислити, пізнавати й опановувати світ, прищеплюєте їм життєві принципи та неоціненні скарби людських якостей, допомагаєте орієнтуватися у складному і мінливому сучасному світі. А також ви даруєте дітям своє тепло і любов.

10:59 01.10.2023

З Днем  захисників та захисниць України, святом Покрови Пресвятої Богородиці

З Днем захисників та захисниць України, святом Покрови Пресвятої Богородиці

Цей день поєднав у собі духовність та героїзм українського народу, став уособленням мужності, сили, честі та обов'язку. Сьогодні ми згадуємо мужність наших предків та пишаємося героїзмом наших героїв – захисників рідної землі. Ми віддаємо шану всім, хто захищав та продовжує захищати нашу країну від ворога, хто віддав за неї своє життя.

10:42 01.10.2023

З Міжнародним днем людей похилого віку та Днем ветерана

З Міжнародним днем людей похилого віку та Днем ветерана

    1 жовтня у нашій державі відзначається Міжнародний день людей похилого віку та День ветерана, що  засвідчує глибоку повагу  до старшого покоління. Ця дата – не нагадування про вік, а чудова можливість сказати теплі слова вдячності батькам, ветеранам війни, праці, пенсіонерам, старшому поколінню  за багаторічну добросовісну працю, доброту та мудрість. Шановні жителі старшого покоління Матусівської громади, у цей святковий день прийміть щирі вітання і глибоку вдячність за все, що зроблено вами заради нашого майбутнього. Ваша праця та шанобливе ставлення до людей – це приклад для наслідування сучасній молоді. Бажаємо здоров'я та найшвидчої перемоги!   Сил та  наснаги і далі дарувати тепло ваших посмішок, щастя та благополуччя! Радійте успіхам дітей та онуків!  Нехай всі проблеми та незгоди обходять вас стороною, а  добро, що ви робите, повертається сторицею!

10:29 01.10.2023

З Днем працівників освіти!

З Днем працівників освіти!

Щорічно в першу неділю жовтня в Україні вшановують працівників освітньої галузі. Тож, напередодні професійного свята, освітяни Матусівської ТГ приймали вітання від  голови громади Лесі Шаповал. «У той час, коли на території України точаться бойові дії, на вас покладена відповідальна місія – не зупиняти освітнього процесу, а залучати до навчання підростаюче покоління. Життя не стоїть на місці, а наші діти потребують надання якісних освітніх послуг. Вдячна кожному з вас. Нехай учні радують вас своїми успіхами, а енергія, терпіння, постійне творче горіння будуть вашими постійними супутниками! Даруйте дітям знання і віру в мрії», - привітала освітян Леся Володимирівна. Також голова громади вручила педагогам подяки за сумлінну та бездоганну працю та з нагоди Дня працівників освіти.

21:46 29.09.2023

ДЯКУЄМО НАШИМ ЗАХИСНИКАМ!

ДЯКУЄМО НАШИМ ЗАХИСНИКАМ!

  Напередодні Дня захисників і захисниць, який цьогоріч Україна вперше відзначає 1 жовтня, у Матусівській громаді пройшов благодійний захід «ДЯКУЄМО ЗАХИСНИКАМ!», під час якого зібрано 14150 грн. Всі кошти передані  Надії Коваль для потреб наших воїнів.

20:20 29.09.2023

Український інститут національної пам’яті ІНФОРМАЦІЙНІ МАТЕРІАЛИ до Дня захисників і захисниць України – 2023

Український інститут національної пам’яті ІНФОРМАЦІЙНІ МАТЕРІАЛИ до Дня захисників і захисниць України – 2023

У 2023 році Україна вперше відзначатиме День захисників і захисниць 1 жовтня. Це свято відзначається в Україні на державному рівні від 2014 року на вшанування мужності та героїзму захисників і захисниць незалежності та територіальної цілісності України, військових традицій і звитяг Українського народу, сприяння подальшому зміцненню патріотичного духу у суспільстві. Від цього року День захисників і захисниць перенесено з 14 на 1 жовтня у звʼязку з переходом Православної церкви України та Української греко-католицької церкви на Новоюліанський стиль календаря. Адже це свято збігається з Покровою Пресвятої Богородиці, що не випадково. Пресвяту Богородицю дуже шанували козаки, а Покрова для них була одним із найвеличніших свят, за що й отримала другу назву – Козацька Покрова. Козацькі традиції бережуть і розвивають сучасні захисники і захисниці України. Український інститут національної пам’яті підготував тематичні інформаційні матеріали до Дня захисників і захисниць

12:14 26.09.2023

На Черкащині триває операція «Урожай-2023»

На Черкащині триває операція «Урожай-2023»

Головне управління ДПС у Черкаській області  нагадує, що у регіоні  триває операція «Урожай», основною метою якої є контроль за повнотою сплати податків сільгосптоваровиробниками, а також громадянами, які  самостійно обробляють власні земельні  ділянки та реалізують сільгосппродукцію.

11:58 26.09.2023

24 вересня своє професійне свято відзначають вихователі та працівники закладів дошкільної освіти

24 вересня своє професійне свято відзначають вихователі та працівники закладів дошкільної освіти

Вам, шановні працівники дошкілля, довipене найдоpожче i найцiннiше, що є в людей i деpжави ­– чисті дитячi душі і серця.  І ви щодня відкриваєте своїм вихованцям двері у прекрасний  та безмежний світ знань, даруєте їм радість пізнання нового. Вітаємо вас зі святом та зичимо міцного здоров`я та злагоди, нових творчих успіхів і досягнень, натхнення та оптимізму, вдячності від ваших вихованців. Нехай вам завжди всміхається доля, а душу зігріває людська шана і щира усмішка наших дітей!

11:36 24.09.2023

Порядок стягнення аліментів з безробітної особи

Порядок стягнення аліментів з безробітної особи

Аліменти – це кошти для харчування, одягу та інші побутові потреби, які закон зобов’язує виплачувати одного з подружжя іншому. Якщо безробітна особа має неофіційний дохід, платити аліменти потрібно у фіксованому розмірі. Сума аліментів з безробітного береться з прожиткового мінімуму на відповідний вік дитини. Відсутність офіційних доходів у батьків не позбавляють їх від обов’язку утримувати неповнолітню дитину, а лише дають додаткові «пільги» при визначенні розміру та стягненні аліментів. 

13:18 22.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь