A A A K K K
для людей із порушенням зору
Матусівська громада
Черкаська область, Звенигородський район

Новини

Дата: від до Скинути

Матусівська громада у жалобі

Матусівська громада у жалобі

Із глибоким болем повідомляємо, що 09.11.2023р. н., поблизу населеного пункту Синьківка, Куп’янського району, Харківської області, під час артилерійського обстрілу загинув наш земляк Семко Петро Борисович, 03.04.1970 р.н.,  житель села Матусів. Герой самовіддано став на захист нашої землі та до останнього безстрашно боровся із російськими окупантами. Матусівська сільська рада та усі земляки висловлюють щирі співчуття рідним та близьким загиблого Воїна. Низько схиляємо голову перед світлою пам’яттю загиблого Захисника. У скорботі та молитві вшановуємо пам’ять вірного сина України. Зустріч нашого  земляка  та живий коридор відбудеться14 листопада. Про час поховання повідомлятимемо додатково.

12:37 13.11.2023

Оголошення

Оголошення

Головне управління Державної податкової служби у Черкаській області оголошує конкурс на включення торгівельних підприємств до Єдиного реєстру суб’єктів господарювання, які можуть здійснювати реалізацію безхазяйного майна та майна, що переходить у власність держави, на 2024 рік. Детальна інформація за тел.: (0472) 33-91-24 та на сайті Головного управління ДПС у Черкаській області за покликанням: http://surl.li/myrdv

08:43 10.11.2023

339 мільйонерів задекларували свої доходи за минулий рік

339 мільйонерів задекларували свої доходи за минулий рік

У Черкаській області триває кампанія декларування доходів, отриманих у 2022 році. Громадяни, які у 2022 році отримували доходи, які відповідно до Податкового кодексу України підлягають декларуванню, подають річні декларації про майновий стан та доходи та сплачують податок на доходи фізичних осіб та військовий збір.

08:42 10.11.2023

Неприбуткові організації мають право надавати благодійну допомогу внутрішньо переміщеним особам без втрати статусу неприбутковості

Неприбуткові організації мають право надавати благодійну допомогу внутрішньо переміщеним особам без втрати статусу неприбутковості

На період дії правового режиму воєнного, надзвичайного стану на території України не вважається порушенням вимог п. 133.4 ст. 133 Податкового кодексу України щодо перебування організації у статусі неприбуткової організації здійснення такою неприбутковою організацією передачі майна, надання послуг, благодійної допомоги, використання доходів (прибутків) для фінансування видатків, не пов’язаних з реалізацією мети та напрямів діяльності, передбачених її установчими документами, на цілі, що визначені п. 63 підрозділу 4 розділу ХХ «Перехідні положення» Податкового кодексу України.

08:39 10.11.2023

Про пом’якшення у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг

Про пом’якшення у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг

Державна податкова служба України інформує, що процес фіскалізації в Україні не відбувся одномоментно, а тривав протягом багатьох років, запроваджувався поетапно та супроводжувався встановленням широкого спектру пільг для суб’єктів господарювання.

08:24 10.11.2023

ДПС встановлює факти продажу товарів через мережу Інтернет без застосування РРО/ППРО

ДПС встановлює факти продажу товарів через мережу Інтернет без застосування РРО/ППРО

Державна податкова служба України нагадує, що правові засади застосування реєстраторів розрахункових операцій та програмних реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг визначає Закон України від 06 липня 1995 року № 265/95-ВР «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі громадського харчування та послуг» із змінами (далі – Закон № 265).

08:20 10.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь