A A A K K K
для людей із порушенням зору
Матусівська громада
Черкаська область, Звенигородський район

Новини

Дата: від до Скинути

ДПС встановлює факти продажу товарів через мережу Інтернет без застосування РРО/ППРО

ДПС встановлює факти продажу товарів через мережу Інтернет без застосування РРО/ППРО

Державна податкова служба України нагадує, що правові засади застосування реєстраторів розрахункових операцій та програмних реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг визначає Закон України від 06 липня 1995 року № 265/95-ВР «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі громадського харчування та послуг» із змінами (далі – Закон № 265).

08:20 10.11.2023

Шановні працівники культури та аматори народного мистецтва! Прийміть щирі вітання з нагоди вашого професійного свята!

Шановні працівники культури та аматори народного мистецтва! Прийміть щирі вітання з нагоди вашого професійного свята!

Всі мешканці Матусівської громади високо цінують ваш внесок у розвиток культури рідного краю, вміння відтворювати безцінні духовні скарби нашого народу. Щира вдячність працівникам будинків культури, бібліотек, учасникам творчих колективів, художникам, письменникам, поетам за творчий пошук, сумлінну працю,  вагомі духовні здобутки. Бажаємо всім міцного здоров’я, щастя, благополуччя, високих творчих злетів та невичерпної наснаги! Нехай ніколи не згасне творчий вогник у ваших серцях, а пісня буде супутником на шляху до нашої спільної ПЕРЕМОГИ!

09:07 09.11.2023

Володимир Жаврід – про мінімальне податкове зобов'язання для фізичних осіб

Володимир Жаврід – про мінімальне податкове зобов'язання для фізичних осіб

Новим резервом надходжень до місцевих бюджетів у 2023 році є мінімальне податкове зобов’язання (МПЗ) для платників податків – фізичних осіб, у яких у власності та/або користуванні (оренді, суборенді, емфітевзисі, постійному користуванні) є земельні ділянки, що належать до сільськогосподарських угідь. Про це говорить в.о. начальника Головного управління ДПС у Черкаській області Володимир Жаврід. Першим роком, за який визначається МПЗ, є 2022 рік.

15:53 06.11.2023

У першу неділю листопада в Україні відзначається  День працівника соціальної сфери

У першу неділю листопада в Україні відзначається День працівника соціальної сфери

Соціальна робота – це мистецтво налагоджувати зв'язки між людьми. День працівника соціальної сфери – професійне свято, яке по праву належить тим, хто виявляє милосердя, створює добро не тільки зі службового обов'язку, а й за велінням совісті та покликом душі. Із професiйним святом людей, якi обрaли для себе спрaвою життя нелегку i гумaнiстичну мiсiю – постiйну, бaгaтогрaнну i всебiчну пiдтримку тa зaхист всiх, хто нaйбiльше цього потребує в нaшому суспiльствi. Нехай множаться ваші добрі вчинки, здійснюються найкращі плани та задуми, служіння обраній справі, чуйність та щедрість приносять вам людську шану та повагу!

20:11 04.11.2023

Вивіз сміття – це чистота та порядок у громаді!

Вивіз сміття – це чистота та порядок у громаді!

    Чистота — чи не найголовніший атрибут затишного й комфортного життя в населеному пункті. Територія села та громади  - одна спільна оселя, чистота  якої починається із сумлінного ставлення жителів до довкілля, поваги до оточуючих та самих себе. У нашій громаді організовано послугу по вивезенню сміття на безоплатній основі, яку  надає КП «Відродження» Матусівської сільської ради. Звісно, найважче -  переконати людей у необхідності вивозити сміття, а не викидати його стихійно. Разом з тим, приємно відмітити, що жителі починають більш свідомо ставитись до того, як їхня життєдіяльність впливає на навколишнє середовище - відходи попаковані у пакети та мішки та акуратно складені біля дороги.

10:00 01.11.2023

Де близьким родичам зниклих безвісти отримати юридичну допомогу безоплатно 

Де близьким родичам зниклих безвісти отримати юридичну допомогу безоплатно 

Близькі родичі людей, які зникли безвісти у зв’язку з бойовими діями, під час пошуків можуть потребувати юридичної допомоги. Отримати таку допомогу можна безоплатно, звернувшись до системи безоплатної правничої допомоги.

15:51 31.10.2023

Простір можливостей

Простір можливостей

Громадська організація “Простір можливостей” за підтримки Міжнародного фонду “Відродження” зібрала та систематизувала інформацію про ветеранські осередки, що займаються психологічною чи фізичною реабілітацією, реінтеграцією до цивільного суспільства і мирного життя, або просто служить місцем, де ветерани можуть зібратись та поговорити про досвід, що їх об’єднує, створивши перший довідник ветеранських просторів України. Просимо взяти до відома та розповсюдити. Довідник можна знайти за цим посиланням: https://pm.in.ua/wp-content/uploads/2023/10/veteran_23_druck1.pdf?fbclid=IwAR2Gv1UGblGIylALdGtSdwu09tjIvMaoGTYIunFZD5Mifn6x6Yt VRe7AErQ

15:45 31.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь