A A A K K K
для людей із порушенням зору
Матусівська громада
Черкаська область, Звенигородський район

Новини

Дата: від до Скинути

Зустріч із представниками центру зайнятості

Зустріч із представниками центру зайнятості

Сьогодні в Матусівській сільській раді відбулась робота зустріч із представниками Шполянського управління Звенигородської філії Черкаського обласного центру зайнятості. В ході зустрічі був підписаний договір про співпрацю. Також було розглянуто ряд важливих питань, серед яких можливість влаштування жителів громади, які перебувають на обліку у центрі зайнятості на громадську роботу, яка актуальна під час дії воєнного стану, а саме -  плетіння маскувальних сіток. Це один з видів робіт, які організовуються в області  службою зайнятості. Також під час зустрічі присутніх ознайомили з послугами, що спрямовані на сприяння у працевлаштуванні внутрішньо переміщених осіб  та можливостями для учасників бойових дій.

15:22 19.01.2024

Хто може поділитися воском чи парафіном – приносьте в адмінприміщення сільської ради або  в приміщення комунального підприємства

Хто може поділитися воском чи парафіном – приносьте в адмінприміщення сільської ради або  в приміщення комунального підприємства

Працівники КП «Відродження» виготовляють окопні свічки для військових, які знаходяться на передових позиціях. Завдяки волонтерам нашим захисникам вже передали майже півсотні окопних свічок. Робота продовжується і далі, тому велике прохання до всіх, хто може поділитися воском чи парафіном – приносьте в адмінприміщення сільської ради або  в приміщення комунального підприємства (колишня котельня). Завдяки окопним свічкам воїни можуть не лише зігрітися, а й зробити чай чи підсушити речі. Непомітні свічки і в окопах, адже не мають вираженого вогню чи диму. Також це домашнє тепло дає військовим відчути , що про них пам’ятають.

11:19 19.01.2024

Важлива інформація

Важлива інформація

В структурі Національної поліції України створено та діють Департамент головної інспекції та дотримання прав людини та Управління головної інспекції ГУНП в Черкаській області, серед основних завдань яких є забезпечення дотримання працівниками поліції дисципліни і законності, а також удосконалення діяльності підрозділів поліції.

14:34 18.01.2024

Декларації за 2021 та 2022 роки необхідно подати  до кінця нинішнього місяця

Декларації за 2021 та 2022 роки необхідно подати до кінця нинішнього місяця

ГУ ДПС у Черкаській області нагадує, що у зв’язку з чинністю Закону України від 20 вересня 2023 року №3384-ІХ «Про внесення змін до деяких законів України про визначення порядку подання декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, в умовах воєнного стану», відновлено обов’язок подання декларацій суб’єктів, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування. Тому декларації за 2021 та 2022 роки необхідно подати до 31 січня 2024 року.

11:49 18.01.2024

18,1 млн грн надійшло до бюджету – результати минулорічної позовної роботи податкової служби Черкащини

18,1 млн грн надійшло до бюджету – результати минулорічної позовної роботи податкової служби Черкащини

Головне управління ДПС у Черкаській області інформує, що протягом 2023 року на розгляді в судах різних інстанцій, з урахуванням справ, що перейшли з попередніх років, перебувало 1 627 справ, стороною в яких виступають органи ДПС Черкаської області на суму 2 218 млн грн.  

08:54 16.01.2024

Щодо приватизації земельних ділянок на час дії воєнного стану

Щодо приватизації земельних ділянок на час дії воєнного стану

Серед населення Матусівської територіальної громади поширюється інформація про поновлення безоплатної приватизації земельних ділянок. Доводимо до відома жителів громади, що з 24 лютого 2022 року, відповідно до Закону України «Про правовий режим воєнного стану», в Україні введено режим воєнного стану, тому відповідно до підпункту 5 пункту 27 розділу Х Земельного кодексу України у період воєнного стану в Україні або окремих її місцевостях, в межах України або окремої місцевості, у якій введено воєнний стан, безоплатна приватизація земель державної, комунальної власності у приватну власність, надання дозволів на розроблення документації із землеустрою з метою такої безоплатної передачі, розроблення такої документації забороняється. Вищезазначене не поширюється на безоплатну передачу земельних ділянок у приватну власність власникам розташованих на таких земельних ділянках об’єктів нерухомого майна, тобто, ви маєте право приватизувати земельну ділянку, якщо на ній розташоване нерухоме майно ( будинок та інші споруди), яке належить вам на праві власності. Земельні ділянки з іншим цільовим призначенням ( для ведення особистого селянського господарства, для садівництва та ін..) приватизувати на час дії воєнного стану заборонено.

08:45 16.01.2024

Андрій Стріхарський інформує

Андрій Стріхарський інформує

Надзвичайно важливий день для України, Європи та всього цивілізованого світу. У ці темні часи ми знов бачимо руку допомоги від Великої Британії, відчуваємо підтримку великого народу Сполученого Королівства. 

13:03 13.01.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь