A A A K K K
для людей із порушенням зору
Матусівська громада
Черкаська область, Звенигородський район

Новини

Дата: від до Скинути

Відповідальність за мародерство та колабораціонізм

Відповідальність за мародерство та колабораціонізм

В Україні з 24 лютого діє воєнний стан, який було запроваджено через повномасштабного вторгнення росії. На жаль, під час війни знайдено та затримано багато колаборантів і мародерів. У зв’язку з цим, у країні почали діяти жорсткіші закони та покарання.

13:24 28.03.2024

РЕКОМЕНДАЦІЇ населенню щодо недопущення спалахів гострих кишкових інфекцій, харчових отруєнь під час весняної повені та паводків

РЕКОМЕНДАЦІЇ населенню щодо недопущення спалахів гострих кишкових інфекцій, харчових отруєнь під час весняної повені та паводків

Весняний паводок – природне явище, що може призвести до непередбачуваних наслідків. Усе залежить від погодних умов: він може пройти тихо та непомітно або наробити лиха. Поверхневий стік дощових і талих вод у межах населених пунктів може призвести до погіршення санітарного стану територій населених місць та виникнення епідемічних ускладнень - поширення інфекційних захворювань., харчових отруєнь.

12:42 27.03.2024

"З Днем Національної гвардії України!"- Андрій Стріхарський

"З Днем Національної гвардії України!"- Андрій Стріхарський

Від щирого серця вітаю причетних з вашим професійним святом! Ви – справжня опора і захист українського народу. Ви мужньо боретеся, даючи відсіч всім ворогам. Ваша відвага, стійкість, самовідданість та професіоналізм заслуговують на найвищу шану та повагу. Ви – справжні герої, якими пишається вся Україна! В цей день я щиро бажаю вам міцного здоров'я, неперевершеної сили духу, успіхів у службі, вірних бойових побратимів та мирного неба над Україною!

15:25 26.03.2024

Офіс дітей та молоді "ДІйМО"

Офіс дітей та молоді "ДІйМО"

Міністерством соціальної політики України з метою забезпечення дітей та молоді правом на свободу вираження поглядів, а також їх залучення до процесу прийняття рішень було утворено Офіс дітей та молоді "ДІйМО" . Основними напрямами діяльності "ДІйМО" є: ● адвокація та популяризація найкращих інтересів дитини; ● розвиток наставництва для дітей та молоді; ● формування спроможності дітей та молоді. Принципами діяльності “ДІйМО” є: “рівний рівному”; почути та діяти; допомагати допомагаючи. “ДІйМО” прагне: бути голосом дітей та молоді для держави та суспільства, брати участь у формуванні та реалізації дитячої та молодіжної політики, створити спільноту навколо інтересів дітей та розвивати культуру наставництва в Україні, формувати спроможність дітей та молоді реалізовувати свої права та відстоювати їх, приймати рішення, самореалізовуватися. Анкета на долучення до “ДІйМО”: https://forms.gle/JcV2YPVZoj38sot58 Соціальні мережі “ДІйМО”: ● Фейсбук: https://www.facebook.com/profile.php?id=61552038718837 ● Інстаграм: https://instagram.com/diymo_ua?igshid=MzRlODBiNWFlZA==

12:54 26.03.2024

З ДНЕМ НАЦІОНАЛЬНОЇ ГВАРДІЇ УКРАЇНИ!

З ДНЕМ НАЦІОНАЛЬНОЇ ГВАРДІЇ УКРАЇНИ!

Сьогодні, 26 березня, ми відзначаємо День Національної гвардії України. Примножуючи славу і місць нашої країни, Національна гвардія захищає не тільки наші життя та майбутнє наших дітей, а й честь України, суверенітет, територіальну цілісність. Вітаємо усіх нацгвардійців та дякуємо їм за службу, відданість та захист. СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!

10:05 26.03.2024

"З Днем Служби Безпеки України!"- Андрій Стріхарський

"З Днем Служби Безпеки України!"- Андрій Стріхарський

Вітаю всіх причетних із вашим професійним святом! Сьогодні ми відзначаємо День Служби Безпеки України – відомства, яке постійно стоїть на варті нашого спокою та безпеки. Ви – захисники нашої Батьківщини, які щодня ризикують своїм життям заради благополуччя українського народу. У цей день я хочу подякувати вам за вашу невтомну працю, за вашу самовідданість та відвагу. Бажаю вам міцного здоров'я, успіхів у вашій нелегкій службі, нових перемог та здобутків!

13:22 25.03.2024

Черкаська філії ТОВ «Газорозподільні мережі України» нагадує правила безпечного використання газу в побуті

Черкаська філії ТОВ «Газорозподільні мережі України» нагадує правила безпечного використання газу в побуті

Кожен день люди використовують газ у побуті. Ми готуємо їжу на газових плитах, гріємо воду газовими колонками, обігріваємо свої оселі тощо. При правильному використанні природний газ є безпечним для людини. Сучасне суспільство не може існувати без газу. Проте, водночас, газ несе у собі неабияку небезпеку. Одна маленька помилка може спричинити надзвичайну ситуацію, привести до справжньої трагедії, загибелі десятків людей. Наслідками недотримання правил безпеки використання газу стають вибухи, пожежі, отруєння.

12:42 25.03.2024

25 березня - День Служби безпеки України

25 березня - День Служби безпеки України

В умовах війни, яку розгорнула росія на нашій вільній Україні, робота працівників Служби безпеки України є особливо важливою та значимою. Вдячність працівникам СБУ, які з честю виконують покладені на них обов’язки, служать Україні та самовіддано дають відсіч російському окупанту на різних фронтах боротьби із загарбником. В основі вашої щоденної, кропіткої праці – турбота про інтереси держави та безпека кожного громадянина нашої країни.

09:42 25.03.2024

Всеукраїнський молодіжний центр

Всеукраїнський молодіжний центр

Міністерство молоді та спорту України спільно з державною установою «Всеукраїнський молодіжний центр» проводить роботу з наповнення інформаційної бази даних про молодіжні центри та молодіжні простори «Інформаційна система для керування діяльністю молодіжних центрів», що сприятиме підвищенню надання якості послуг для молоді. Інформаційна система була розроблена у 2023 році та введена в дослідну експлуатацію наказом Міністерства молоді та спорту України від 17.08.2023 № 4866.

11:40 22.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь