A A A K K K
для людей із порушенням зору
Матусівська громада
Черкаська область, Звенигородський район

Новини

Дата: від до Скинути

Планове відключення електропостачання

01.08.2023р., з 8:00 до 17:00 год., в с.Матусів, по вул.Шевченка, відбудеться відключення електропостачання, у зв'язку з плановими роботами електромонтажної бригади.

09:11 31.07.2023

Реєстрація неприбуткових організацій та установ контролюючими органами

Для включення до Реєстру неприбуткових установ та організацій, такі структури повинні подати до контролюючого органу реєстраційну заяву за формою 1-РН – згідно з додатком 1 до Порядку ведення Реєстру неприбуткових установ та організацій, включення неприбуткових підприємств, установ та організацій до Реєстру та виключення з Реєстру. Він затверджений постановою Кабінету Міністрів України від 13 липня 2016 року № 440. Також необхідно подати засвідчені підписом керівника або представника такої організації та скріплені печаткою (за наявності) копії установчих документів неприбуткової організації (крім тих, що оприлюднені на порталі електронних сервісів відповідно до Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань». А житлово-будівельні кооперативи надають також засвідчені підписом керівника або представника такого кооперативу та скріплені печаткою (за наявності) копії документів, що підтверджують дату прийняття в експлуатацію закінченого будівництвом житлового будинку та факт спорудження або придбання такого будинку житлово-будівельним (житловим) кооперативом. 

14:39 29.07.2023

Чи зобов’язані ФОП використовувати печатку при здійсненні підприємницької діяльності?

Стаття 128 Господарського кодексу України від 16 січня 2003 року № 436-IV зі змінами та доповненнями, яка визначає особливості статусу громадянина як суб’єкта господарювання, не містить вимог щодо обов’язкової наявності печатки у суб’єкта господарювання.

14:38 29.07.2023

Коди бюджетної класифікації для сплати ПДФО

До вашої уваги – класифікація доходів бюджету по податку на доходи фізичних осіб, що затверджена Наказом Міністерства фінансів України від 14.01.2011 № 11 «Про бюджетну класифікацію» зі змінами та доповненнями:

14:36 29.07.2023

Створення податкової декларації платника ЄП – ФОП в Електронному кабінеті: ідентифікатор форми

 Інформуємо платників про те, за яким ідентифікатором форми в електронному вигляді подається податкова декларація платника ЄП – ФОП та як в Електронному кабінеті створюється така декларація.     

14:14 28.07.2023

Маєте питання? Звертайтесь до податкової через Комунікаційну платформу

У Головному управлінні ДПС у Черкаській області працює формат співпраці з бізнесом – Комунікаційна податкова платформа. Це – відкритий майданчик для спілкування з лідерами думок, представниками асоціацій, професійних об’єднань, які захищають інтереси платників податків.

14:12 28.07.2023

ДПС України інформує: до уваги фізичних осіб, які мають намір укласти договір про добровільну участь у системі загальнообов’язкового державного соціального (пенсійного) страхування

Наказом Міністерства фінансів України від 08.02.2023 затверджено Зміни до Інструкції про порядок нарахування і сплати єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування (далі – Зміни).           Так, з 10 червня 2023 року набрали чинності зміни, внесені абзацом другим підпункту 1 пункту 2, підпунктом 1 пункту 3 Змін, зокрема, надано можливість фізичним особам подавати заяви про добровільну участь у системі загальнообов’язкового державного соціального страхування або про добровільну участь у системі загальнообов’язкового державного пенсійного страхування не тільки у паперовому, а ще й в електронному вигляді.            Для практичної реалізації зазначених змін розроблено і впроваджено електронну форму Заяви (F1309401), яка доступна в приватній частині Електронного кабінету.

14:08 28.07.2023

День Української Державності

  Другий рік поспіль ми відзначаємо День Української Державності, на превеликий жаль, в умовах війни. Ще з часів князя Київського Володимира Великого і до сьогодення ми творимо історію нашої незалежної держави, відстоюємо наші права, свободу, територію, робимо все, що в наших силах для розвитку і процвітання нашої країни.

12:44 28.07.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь