A A A K K K
для людей із порушенням зору
Матусівська громада
Черкаська область, Звенигородський район

Новини

Дата: від до Скинути

До школи – на новому автобусі

До школи – на новому автобусі

   За кошти місцевого бюджету Матусівска сільська рада придбала шкільний автобус. Транспортний засіб підвищеної безпеки й комфорту має сучасну паливну систему, яка зменшує шкідливі вихлопи в атмосферу, обмежники швидкості, автономне опалення, додаткові люки. Сидіння спеціально розроблені під школярів. Є кошики для речей. У салоні встановлені тривожні кнопки, працює гучний зв’язок. Школярі з комфортом та безпекою  діставатимуться  до навчальних закладів громади.

09:27 04.09.2023

Про РРО з 01.01.2022 для платників єдиного податку

Про РРО з 01.01.2022 для платників єдиного податку

  Фізособи-підприємці, зокрема й платники єдиного податку II-IV груп, зобов’язані використовувати РРО/ПРРО у випадку здійснення «розрахункових операцій» у розумінні Закону «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг» від 06.07.1995 № 265-95 ВР.

09:04 31.08.2023

Функціональні можливості ПРРО від ДПС

Функціональні можливості ПРРО від ДПС

Державна податкова служба України в умовах військового часу продовжує роботу із вдосконалення функціоналу безоплатного ПРРО, створюючи бізнесу зручні умови для виконання вимог щодо фіскалізації розрахункових операцій.

10:30 30.08.2023

Реєстрація РРО/ПРРО. Форми та інструкції для заповненн

Реєстрація РРО/ПРРО. Форми та інструкції для заповненн

Головне управління ДПС у Черкаській області нагадує про те, що процедури реєстрації РРО/ПРРО встановлені порядками, що затверджені наказом Мінфіну від 14.06.2016 № 547 «Про затвердження порядків щодо реєстрації реєстраторів розрахункових операцій та книг обліку розрахункових операцій», зареєстрованим у Міністерстві юстиції України 05.07.2016 за № 918/29048. Із ним можна ознайомитись за покликанням: https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/z0918-16#Text.

10:26 30.08.2023

Первинна реєстрація РРО

Первинна реєстрація РРО

  Первинна реєстрація реєстратора розрахункових операцій в контролюючому органі означає, що реєстрація цього РРО здійснюється вперше. Первинній реєстрації підлягають моделі (модифікації) РРО, що містяться у першій частині Державного реєстру РРО та раніше не були зареєстровані, тобто які не експлуатувалися (нові).

14:55 28.08.2023

У Матусівському ліцеї № 2 відкрили Клас безпеки

У Матусівському ліцеї № 2 відкрили Клас безпеки

    Класи безпеки – це спільний Всеукраїнський проєкт Міністерства освіти та науки України і Державної служби з надзвичайних ситуацій. Проєкт спрямовано на посилення профілактичної роботи з питань безпеки життєдіяльності здобувачів освіти, отримання знань щодо правил пожежної, мінної безпеки та цивільного захисту, розуміння алгоритму дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій, формування вмінь надання домедичної допомоги. На відкритті класу безпеки у Матусівському ліцеї №2 були присутні фахівці відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Звенигородського районного управління ГУ ДСНС у Черкаській області. Найбільше захоплення у дітей викликало знайомство з оперативно-рятувальною технікою та спорядженням. Чимала кількість охочих виявила бажання на мить відчути себе рятувальником, примірявши захисний шолом бійця ДСНС, забратися в кабіну автомобіля. Правила дорожнього руху, перша медична допомога, пожежна безпека та цивільний захист — ці та багато інших корисних напрямків знань стануть у пригоді в повсякденному житті юних мешканців Матусівської громади. Адже  найважливіше завдання, як рятувальників так і педагогів – навчити дітей уникати небезпечної ситуації та вміти правильно поводитись у випадку її виникнення.

14:07 28.08.2023

Забіг у пам'ять про загиблих захисників

Забіг у пам'ять про загиблих захисників

Сьогодні в Матусівській громаді працівники апарату сільської ради, жителі громади та молодь приєдналися до патріотичного забігу "ШАНУЮ ВОЇНІВ, БІЖУ ЗА ГЕРОЇВ УКРАЇНИ". Участь у забігу – це можливість віддати шану та пробігти за Героїв своєї громади, котрі загинули, захищаючи свободу, незалежність і територіальну цілісність України, нагода подякувати та підтримати близьких наших земляків. На Алеї Слави, біля могил полеглих захисників, учасники забігу вшанували  хвилиною мовчання пам'ять Сергія Лифаря, Олександра Лінчевського, Руслана Панченка, Юрія Губи, Петра Марочканича, Ростислава Соколовського, Олександра Масича, Олександра Євтушина, Костянтина Четверікова. Вічна   Слава Героям, які загинули, захищаючи незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України!

21:24 26.08.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь