A A A K K K
для людей із порушенням зору
Матусівська громада
Черкаська область, Звенигородський район

З Днем захисників України, Днем українського козацтва та святом Покрови Пресвятої Богородиці

Дата: 13.10.2021 12:06
Кількість переглядів: 768

Ці знаменні дати нерозривно пов’язані між собою, символізують зв’язок поколінь, давню історичну традицію, а тому особливо шануються  українцями.

Пресвята Богородиця вважалася покровителькою і заступницею славного війська козацького та всього українського люду. Захист своєї Вітчизни від зазіхань з боку тих, хто час від часу намагається загрожувати державним засадам будь-якої країни - свята справа. Вона вимагає від людей сміливості, честі та відваги, дуже часто величезної самопожертви і колосальної самовіддачі.
   Історія українського козацтва – це одна з найвизначніших сторінок життя нашого народу. В найтяжчі часи іноземного поневолення козацтво було справжнім захисником рідної України, оборонцем віри, моралі та державницьких традицій нашої вітчизни. Впродовж століть могутнє козацьке братство здійснювало вплив на європейську історію. Саме з козацького роду вийшли відомі всьому світу діячі національного відродження та визвольного руху України. Й донині нащадки козаків розвивають найкращі традиції наших предків, що є для нас зразком доблесті і відданості Україні.     

    З нагоди свята вітаємо усіх, хто носить високе звання захисника України.    Вшановуємо пам'ять тих, хто загинув, захищаючи незалежність нашої держави.

   Шлемо сердечні вітання ветеранам, учасникам війни, військовослужбовцям, воїнам запасу, батькам та матерям солдатів та зичимо міцного здоров'я, добра, щастя, злагоди.

З повагою керівництво,

 виконавчий комітет

 та депутатський корпус сільської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь