A A A K K K
для людей із порушенням зору
Матусівська громада
Черкаська область, Звенигородський район

Вшанували пам'ять Тараса Шевченка 

Дата: 09.03.2021 12:08
Кількість переглядів: 1098

   09 березня   керівники громади, вчителі та учні навчальних закладів    прийшли до пам’ятника Тарасові Шевченку, щоб вшанувати пам’ять українського поета, художника, громадського та політичного діяча, великого генія українського народу.          У своєму зверненні до присутніх голова громади Леся Шаповал зазначила: «В історії завжди залишаться імена, які з гордістю вимовляє людство. До таких належить і ім’я великого українського поета та пророка Тараса Шевченка. І сьогодні, живучи у вільній незалежній державі, ми з гордістю згадуємо Великого Кобзаря і  головне, чого ми маємо вчитися у нього – несамовитій любові до України, до рідного краю і до людей. Саме вона має жити у серці кожного свідомого українця». Також голова громади  наголосила, що вже виготовлена проектно-кошторисна документація, і як тільки дозволять погодні умови, буде проведена  реконструкція погруддя Т.Шевченка. 
    Також біля пам’ятника Кобзарю відбулося вручення подяк учасницям обласного конкурсу декламування поетичних творів «Тарасова вершина», присвяченого 207-й річниці від дня народження Т.Г. Шевченка, який проходив в м.Черкаси. За участь у конкурсі подяки отримали Бондаренко Анна, Федьків Дар’я, Зайвенко Яна, Маргарита Колодочкова, Софія Берестова, Ельвіра Бурдасова, Наталія Мазур та Олена Давидюк, яка прочитала твір за який на конкурсі отримала призове місце.
       Минають роки, спливають століття, а безсмертне ім’я Тараса Григоровича  Шевченка, його неповторні твори залишаються жити у пам’яті кожного українця. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь