A A A K K K
для людей із порушенням зору
Матусівська громада
Черкаська область, Звенигородський район

Пам’яті полеглого земляка…

Дата: 17.02.2021 12:15
Кількість переглядів: 248

    17 лютого воїну АТО, капітану Державної прикордонної служби Сергію Івановичу Лифарю виповнилося б 52 роки, але цього не  сталося - 7 серпня 2014 року він загинув  під час організованого прориву з оточення у Довжанському котлі під обстрілами з боку терористів та з території Росії.

    Все життя Сергія Лифаря  після армії було присвячене військовій справі. В 1989 році закінчив школу прапорщиків, служив на прикордонних заставах Забайкалля та України. Закінчив екстерном Інститут Прикордонних військ України. В 2017 році Сергію Лифарю присвоєно звання «майор» (посмертно).

     Матусівська громада розділяє біль втрати родини полеглого воїна.  Від імені всієї громади пам'ять земляка біля місця його вічного спочинку вшанували голова громади Леся Шаповал та перший заступник Лідія Татарина.

    Сергій Лифар загинув за кожного з нас – за те, щоб наступне покоління мало гідне майбутнє у незалежній країні. Тож, віддамо шану та згадаємо теплим словом нашого хороброго земляка, а разом з ним і усіх українських воїнів, які віддали життя за Україну, бо кожен з них залишиться у пам’яті, а вдячність за їхній подвиг завжди житиме у наших серцях. “Допоки серця палають – герої не вмирають”, –   слова відомої нині української пісні.  Тож нехай у серцях усіх  живе  згадка про Сергія Івановича Лифаря, який віддав за нас з вами життя.  Вічна йому слава!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь