A A A K K K
для людей із порушенням зору
Матусівська громада
Черкаська область, Звенигородський район

Новорічні чудеса

Дата: 21.12.2020 13:32
Кількість переглядів: 1347

    Запах хвої, смак мандаринок, серпантин, конфетті і, звичайно,ялинка… Ніхто і ніколи не забуває чарівних новорічних пригод.  Зимові свята люблять і діти, і дорослі.Усі ми чекаємо від них подарунків, веселого настрою, а головне —чудес. У більшості  новорічне свято асоціюється зі здійсненням бажань. Всі люди в душі є мрійниками. Кажуть, якщо в Новий рік загадати бажання- воно обов'язково здійсниться.

   Напередодні Нового року радісний, святковий настрій панував і в Матусівському НВК №1. Коли діти дорослішають, дуже важливо зуміти зберегти у їхніх серцях віру в чудеса. А Новий рік - це свято, коли чудеса трапляються кожну секунду. Всі учні з нетерпінням чекали цього дня, коли до них завітає чарівна Новорічна казка з Дідом Морозом, Снігуронькою, подарунками, яскраво-казковим бал-маскарадом та, звичайно ж, веселим хороводом навколо пухнастої красуні-ялинки. Новорічні привітання від Діда Мороза та вручення солодких подарунків дітлахам супроводжувалися веселими рухливими  конкурсами вихованців дошкільної групи «Сонечко» та  молодших школярів.     Учні 5-7 класів з великим задоволенням взяли участь  у проведенні костюмованої ігрової новорічної програми .  

      На новорічній дискотеці старшокласники порадували  своєю безпосередністю та сучасністю виступів.Зимові свята люблять і діти, і дорослі .Усі ми чекаємо від них подарунків, веселого настрою, а головне —чудес. І вони не забарилися. Учасники освітнього процесу  Матусівського НВК №1 щиро вдячні щедрим спонсорам -  директору ФГ "Ольвія" Кравченку І.В., директору ФГ "Фенікс" Гомонюку О.М., директору СПП "Оліана" Олійнику А.В., директору ФГ"Оріон" Дишлевому Ю.Г, ФОП Мірошниченко М.В., котрі вже не вперше доповнюють святкову атмосферу теплими вітальними словами та солодкими святковими гостинцями.

  Директор НВК Хижняк Л.Д.  у вітальному слові побажала залишити всі негаразди року Криси, а Новий 2021рік  щоб подарував багато приводів для радості і щасливих моментів, нехай збудуться найзаповітніші бажання і в усіх справах супроводжує удача.    

     Усі заходи, проведені у нашій школі, подарували море позитиву, море дитячих усмішок та гарний передноворічний настрій. Відгомін цього свята зігріватиме серця дітей увесь наступний рік, даруючи їм віру у дива.

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь