A A A K K K
для людей із порушенням зору
Матусівська громада
Черкаська область, Звенигородський район

В Матусівській громаді контролюють дотримання карантинних заходів

Дата: 08.04.2020 00:13
Кількість переглядів: 613

      З моменту впровадження карантинних заходів в Матусівській громаді контролюють дотримання встановлених обмежень. Окрему увагу приділяють особам, які нещодавно повернулися із-за кордону та зобов’язані перебувати на самоізоляції.

       Сьогодні в чотирьох прибулих із-за кордону жителів с.Матусів були взяті мазки для досліджень на наявність коронавірусної інфекції методом ПЛР в умовах Черкаського обласного лабораторного центру. Забір мазків провели фахівці, які входять до складу мобільної бригади, створеної для своєчасного виявлення інфікованих осіб та ізолювання їх від інших.

      Усі жителі громади, які повернулись із-за кордону повинні пам’ятати, що відповідальна поведінка може захистити життя сотень людей, тож дотримуйтеся правил самоізоляції.  Важливо! Перебувайте вдома навіть якщо ви почуваєтесь цілком здоровими. У жодному разі не потрібно йти в лікарню! Всі питання щодо самопочуття з'ясовуйте в телефонному режимі з сімейним лікарем.   

         Контроль за дотриманням самоізоляції та карантинних заходів в Матусівській ОТГ здійснює поліцейський офіцер громади. В разі недотримання правил карантину на порушників чекає штраф у розмірі від 17 000 до 34 000 гривень.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь