A A A K K K
для людей із порушенням зору
Матусівська громада
Черкаська область, Звенигородський район

В Матусівській громаді протидіють коронавірусній інфекції

Дата: 01.04.2020 13:58
Кількість переглядів: 1199

  Як раніше повідомлялося, з 31 березня, з метою недопущення поширення коронавірусної інфекції в населених пунктах  Матусівської громади, силами працівників комунального підприємства «Відродження», розпочали дезінфекцію громадських місць. Таке рішення ухвалив на своєму засіданні оперативний штаб Матусівської сільської ради ОТГ з питань запобігання поширенню на території громади хвороби COVID-19. Ці заходи, що є цілком безпечними для населення та тварин, допоможуть запобігти поширенню вірусів та мікробів в оточуючому нас середовищі.

    Окрема робота оперативного штабу Матусівської ОТГ  направлена на взаємодію з жителями громади, які повернулися із-за кордону. На даний час в громаді налічується 10 жителів даної категорії. Попередньо працівники штабу  провели роз’яснювальну роботу  та рекомендували їм  залишатися вдома на самоізоляції щонайменше 2 тижні. Сьогодні до кожного із цих мешканців громади виїхала мобільна група медичних працівників для  забору аналізів на наявність коронавірусу.

    Оперативний штаб громади працює під час карантину у посиленому режимі. Постійно збирає та аналізує інформацію, щоб не допустити поширення епідемії COVID-19 на території Матусівської  громади.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь