A A A K K K
для людей із порушенням зору
Матусівська громада
Черкаська область, Звенигородський район

В Матусівській громаді діють відповідно до режиму надзвичайної ситуації

Дата: 25.03.2020 11:54
Кількість переглядів: 720

З 24 березня на території Черкаської області ввели режим надзвичайної ситуації, за розпорядженням Черкаської обласної державної адміністрації від 23.03.2020 № 174 «Про встановлення для територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Черкаської області режиму надзвичайної ситуації». Відповідно до розпорядження Шполянської районної державної адміністрації від 23.03.2020 №76 «Про перевід Шполянської районної ланки Черкаської територіальної підсистеми єдиної системи цивільного захисту до функціонування у режимі до надзвичайної ситуації» на території Шполянського району запроваджений стан надзвичайної ситуації.

 З метою забезпечення безпосередньої організації і координації аварійно-рятувальних та інших невідкладних робіт з ліквідації наслідків, пов’язаних із загрозою поширення гострої респіраторної хвороби СОVID – 19, на території Матусівської ОТГ встановлений стан надзвичайної ситуації , відповідно до розпорядження сільського голови Василя Колісника від 24.03.2020 № 01-04/14 « Про перевід Матусівської ланки Шполянської підсистеми цивільного захисту до функціонування  у режимі надзвичайної ситуації». Розпорядженням затверджено  склад оперативного штабу з реагування на ситуацію із розповсюдження хвороби, спричиненої коронавірусом. Визначено структуру штабу, що напрацює план заходів із ліквідації наслідків епідемії.

   Введення надзвичайної ситуації потрібне для визначення першочергових заходів щодо запобігання поширенню хвороби на території громади .

 

Що таке надзвичайна ситуація?

Відповідно до чинного законодавства, під надзвичайною ситуацією слід розуміти ситуацію на окремій території, за якої порушуються нормальні умови життя населення. Режим надзвичайної ситуації відрізняється від надзвичайного стану тим, що він не обмежує права і свободи людей, але встановлює певні обов’язки для громадян.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь