A A A K K K
для людей із порушенням зору
Матусівська громада
Черкаська область, Звенигородський район

У Матусівській ОТГ провів прийом громадян в.о. начальника Головного управління Держгеокадастру у Черкаській області

Дата: 07.03.2020 01:00
Кількість переглядів: 781

З метою забезпечення прав громадян щодо належного розгляду їх звернень, а також сприяння у розв’язанні проблемних питань, з якими звертаються громадяни до земельних відділів, 05 березня в приміщенні Центру надання адміністративних послуг Матусівської ОТГ провів плановий прийом громадян виконуючий обов’язки начальника Головного управління Держгеокадастру у Черкаській області Олександр Матвійчук. Також відповіді на запитання громадянам надали в.о. начальника відділу у Шполянському районі Головного управління Держгеокадастру у Черкаській області Людмила Курінна та державний кадастровий реєстратор відділу у Шполянському районі Головного управління Дердгеокадастру у Черкаській області Віктор Шпиця.

  Мешканці Матусівської громади отримали кваліфіковану консультацію з різних земельних питань. Серед питань, з якими громадяни звернулись під час прийому, були: затвердження документації із землеустрою, приватизації земельних ділянок, порядку отримання земельних ділянок учасниками АТО, присвоєння кадастрових номерів та організації проведення земельних торгів.

   Питання, які можливо було вирішити невідкладно – вирішені позитивно. Ті питання, що потребують додаткового вивчення і консультацій, будуть розглянуті відповідними фахівцями, на підставі поданих звернень. Виконання ряду інших питань взято виконуючим обов’язки начальника Головного управління під особистий контроль, а громадянам надано вичерпні роз’яснення з усіх аспектів, що стосуються роботи відомства.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь