A A A K K K
для людей із порушенням зору
Матусівська громада
Черкаська область, Звенигородський район

Привітали з днем народження довгожительку громади

Дата: 19.02.2020 22:54
Кількість переглядів: 1339

   Вже доброю традицією в Матусівській ОТГ стало вітання довгожителів та ювілярів громади,  людей, які потребують уваги, щирих слів та поваги.

   18 лютого 92-другий рік народження зустріла  Чумак Марфа Панасівна, жителька села Матусів.  Все життя вона важко працювала  в колгоспній ланці. Зі своїм чоловіком прожила в шлюбі 60 років. На жаль, Микола Іванович вже залишив цей світ. Разом вони виховали трьох синів, вони – найбільша гордість і підтримка матері. Всі троє обрали професію військового. Діти і онуки часті гості в материній домівці. Допомагають та радують своїми успіхами материнське серце. От і в день народження матері зібралася велика родина.

   Із привітаннями і подарунками до довгожительки завітали перший заступник голови громади Ірина Береза та голова ради ветеранів Матусівської ОТГ Олександр Горя.  Марфа Панасівна раділа гостям і дякувала за увагу до неї та теплі слова привітань. Вона із задоволенням розповідала про своє життя та поділилася секретом довголіття, зазначивши що весь вік працювала і робила людям лише добро. Саме завдяки цьому Бог і подарував їй щастя дожити до такого поважного віку.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь