A A A K K K
для людей із порушенням зору
Матусівська громада
Черкаська область, Звенигородський район

В Матусівській громаді в День Святого Миколая відбулося відкриття Новорічної ялинки

Дата: 19.12.2019 18:05
Кількість переглядів: 643

     Новорічно-Різдвяні свята – це свята, коли дива стають реальністю. Вони сповнені добром та любов’ю, мріями і сподіваннями. Саме День Святого Миколая розпочинає  круговерть зимових святкувань.

     19 грудня на центральній площі Матусівської громади відбулося святкування Дня Святого Миколая та відкриття Новорічної ялинки за участю керівництва, працівників будинку культури,  вихованців навчальних закладів, жителів та гостей громади.

      З вітальним словом до присутніх звернулась начальник відділу освіти, охорони здоровя, культури, молоді та спорту Людмила Денисенко. Вона привітала всіх присутніх з Днем Святого Миколая та прийдешніми Новорічно-Різдвяними святами. Із святковими концертними номерами виступили учні навчальних закладів. В виконанні працівників Матусівського будинку культури звучали пісні з  побажання щастя, здоров'я, добробуту, святкового настрою.

    Наприкінці свята під гучні заклики: «Ялиночка, світись!!!» - Новорічна ялинка громади засвітилася яскравими кольорами, і всі присутні завели святковий хоровод навколо лісової красуні. Для дітей свято продовжилося в навчальних закладах. Там на них чекали солодкі подарунки, якими їх забезпечили фермерські господарства ФГ «Ольвія», ФГ «Деметра», ФГ «Дядя».

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь