A A A K K K
для людей із порушенням зору
Матусівська громада
Черкаська область, Звенигородський район

Вибори президента школи

Дата: 31.10.2019 10:49
Кількість переглядів: 844

З метою підвищення рівня правової освіти й політичної культури майбутніх виборців, підвищення інтересу до інституту виборів у школярів, сприянню виховання у підлітків активної життєвої позиції у Матусівському НВК № 1 стало традицією проводити вибори президента школи.

 Цього року свої кандидатури на пост президента подали Колодочкова Маргарита (8 клас), Кісельова Інна (9 клас), Берестова Софія (7 клас).

На основі кращих шкільних традицій кандидати в шкільні президенти розробили програми своїх планів та дій на посаді президента школи, які розмістили у вестибюлі школи. До створення передвиборчих програм наші кандидати підійшли творчо та відповідально. З  ними мали можливість  ознайомитися як майбутні виборці, так і члени педагогічного колективу та представники батьківської громадськості.

25 жовтня 2019 року відбулися вибори президента шкільної дитячо-юнацької організації "Пролісок".

 Тиждень передвиборної агітації завершився голосуванням учнів 5-11 класів. Кожному учневі було надано можливість висловити свою думку і віддати свій голос за того кандидата, якого він вважає гідним посади  президента школи. Після підрахунків голосів, згідно з протоколом виборчої комісії, за результатами голосування президентом школи стала  учениця 7 класу Берестова Софія.

 Ми бажаємо новообраному президенту наполегливості та успіхів на цій почесній та відповідальній посаді. Ми всі очікуємо приємних нових змін в нашій школі. 

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь